z drugiej strony pisza na dpreview, ze juz lada chwila ma byc w sprzedazy nowy 300mm f2,8, wiec albo rzeczywiscie Samsung zwija zagle, albo to celowe dmuchanie balonika przed jakims wejsciem z mega impetem w rynek foto.
Szukaj
z drugiej strony pisza na dpreview, ze juz lada chwila ma byc w sprzedazy nowy 300mm f2,8, wiec albo rzeczywiscie Samsung zwija zagle, albo to celowe dmuchanie balonika przed jakims wejsciem z mega impetem w rynek foto.
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
To, co tam na DIYP napisano o sytuacji w Portugalii i Hiszpanii jest bardzo podobne do tego, co dzieje się w Polsce. NX1 nigdy do nas nie dotarł, a ze sklepów praktycznie zniknęły kompakty.
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Obecnie w Nowym Yorku jest wystawa sprzętu foto, na której Samsung jednak jest obecny z dużym stoiskiem. Nie wiem jak to interpretować...
Kompakty mogą zniknąć całkowicie - krążą plotki o przeniesieniu działu inżynieryjnego od kompaktów do rozwoju aparatów w smartfonach -
kto wie czy nie ma w tym ziarna prawdy w sumie to logiczne.
Świetny kompakt Samsunga EX2F bardzo szybko zniknął a konkurencyjny Lumix LX-7 dalej jest w sprzedaży.
Ja korzystam z zamieszania i mam już obiektywy 16-50, 16, 20, 45 i jak będę miał czas to po testuje, ogólnie teraz po sezonie dość łatwo kupić obiektywy.
przeciez nigdy nie bylo ciezko. ba. nawet teraz jest ciezej niz kiedys bywalo.
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
Ha! Fajne! Z puszki, czy przeorane jakimś programem?
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Skontaktuj się z nami