Mam Fotgę do Koniki AR; jest to najlepiej wykonany ze wszystkich moich adapterów.
Szukaj
Mam Fotgę do Koniki AR; jest to najlepiej wykonany ze wszystkich moich adapterów.
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Plotka okazała się być tylko plotką <<klik>>
Ale to dementowanie nie wyszło im najlepiej.
Nie napisali nic, co by zaprzeczyło plotce definitywnie, z czego nie mogliby się wycofać. W stylu "mamy w planach w... wypuścić nowy obiektyw/aparat".
Przekaz brzmi raczej "zostajemy" a w domyśle "nie uciekajcie, nie przestawajcie kupować tego, co jest na półkach..."
Pożyjemy, zobaczymy. Byłbym spokojniejszy, gdyby ich oswiadczenie brzmiało zupełnie inaczej. Po tym nie wiem nic.
Btw. Mam adapter OM na NX, sprawdza się ok. Ale nie zwracałem uwagi na markę XD
no przeciez masz napisane ze wycofanie z biznesu foto jest nieprawda i dodatkowo, ze produkcja obiektywow i aparatow bedzie kontunuowana (chyba nie beda klepac przez nastepnych kilka lat nx500 i nx1 tylko wejda nowe modele z czasem).
jak bedzie - zobaczymy. dla mnie najwazniejsze jest zeby wyszedl sami 300/2,8
chociaz z drugiej strony napisali, ze nie wyjda z foto. nie wspomnieli o linii NX a o to wlasnie chodzi w tych plotkach...
Ostatnio edytowane przez HYPER ; 24-09-2015 o 11:12
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
Cześć,
Pisałem wcześniej o białej plamie i rzeczywiście wyszło, że robi to rysa na soczewce obiektywu. Będzie potrzebny nowy, do nx300. Gdzie mogę szukać 18-55 kitowego, na allegro jest jeden
http://allegro.pl/samsung-nx-18-55mm...678610896.html a chciałbym znaleźć coś trochę taniej, bo za 1000 już można nowy aparat kupić.
Dzięki za pomoc![]()
Możesz ewentualnie zakupić 20-50 ich jest więcej i taniej wyjdzie. Jeżeli ograniczenie z dołu Cię nie przeraża.
"and there is no official plan to stop production of cameras and lenses."
Oficjalnych planów nie ma... Ale nieoficjalne mogą być, albo są... To słowo "oficjalne" dało wiele do myślenia komentującym na tej stronie i mi też.
NX500 z pz... I tak się czaję na niego i tak![]()
Ostatnio edytowane przez FelTom ; 24-09-2015 o 13:29
a czemu chcesz sie pakowac w 18-55mm?
przeciez mozesz kupic nowego 16-50mm PZ za jakies 7 stowek na allegro. jest lepszy od 18-55mm, szerszy na dole, mniejszy i ma precyzyjnieszy silnik AF.
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
Skontaktuj się z nami