Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Panoramicznie

Domyślnie Panoramicznie

Zapraszam - Austria po raz kolejny.

K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Piękne miejsce = piękne zdjęcie w dobrych rękach. Piękne miejsce.
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Naprawdę jestem pod wrażeniem jak opanowałeś te dosyć trudne warunki i zachowałeś kolory i fakturę lasu. Kadr ok (chociaż przyciąłbym z 1-2 cm góry), gdzie to jest?

Domyślnie

Pięknie chodź widział bym to szerzej , bardziej panoramicznie ; )
    Lenart.art.pl

D5000/D600 [ 14-24 2.8 / 24-70 2.8 / 50 1.4 G / 105 2.8 VR / 70-200 2.8 VR ]

Domyślnie

Dol zdjecia jest genialny, natomiast gora juz mi bardzo nie pasuje (jakies te chmury takie brudne). Rozumiem, ze taka aura i ze usilowales wykonac ta fotografie jak najlepiej, ale jednak w moim odczuciu chmury z dolem sie bardzo gryza... ot taka moja opinia.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Dol zdjecia jest genialny, natomiast gora juz mi bardzo nie pasuje (jakies te chmury takie brudne).
    Hmmm.....no standardowo odpowiem że tak było i niewiele zmieniałem - aura burzowa i w kilka minut później była już niezła śnieżyca.
    A miejscówka to Alpy, okolice Gerlos i Meyerhofen
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Ale ja nie mowie, ze tak nie bylo... wiem, ze chmury ze sniezyca tak wygladaja... odpisalem tylko jakie jest moje odczucie... chcialbym tak wyciagac detale na dole jak Ty to robisz. Dol jest fantastyczny.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Świetna fota Bartku!
    Światło piekne po lewej, a po prawej burzowo - extra kontrast.

Domyślnie

Ładnie Tobie niebo zagrało i ciekawie się rozkłada światło (zwłaszcza w centrum), dlatego widziałbym to w Twojej B&W odsłonie
    [Z ilu klatek składałeś?]

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Fajnie wyszły te kostki lasu na dole. Fotka się podoba!
    Fuji

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów