Jasne ze przy 30 funtach to nie ma co sie zastanawiac.
Jednak przy wyzszych sumach nie ma sensu doplacac gdyz zmiany sa praktycznie zadne a na pewno nie warte wiekszych pieniedzy.
Szukaj
Jasne ze przy 30 funtach to nie ma co sie zastanawiac.
Jednak przy wyzszych sumach nie ma sensu doplacac gdyz zmiany sa praktycznie zadne a na pewno nie warte wiekszych pieniedzy.
Tomek
---------
Ciekawa historia, w Niemczech body D70s jest o 80 euro drozsze od D70, ale kit D70s z 18-70 DX jest o 150 euro drozszy od kita D70 z tym samym obiektywem.Zamieszczone przez Irvine
Wyglada na to, ze Nikkor 18-70 DX zyskuje na wartosci az 70 euro bedac dostarczonym z D70s![]()
![]()
![]()
To dowod na to ze z magazynow lada chwila znikna wszystkie D70 w kicie. Nikon nawet nie musial przeceniac starszej puszki, a na tym samym niemal korpusie zacznie znowu zarabiac wieksza kase. To sie nazywa cos z niczego![]()
Zgadzam się, dlatego chyba wszystko zależy od tego kto gdzie kupuje. Jeżeli różnica na puszce to około 1000zł no to bierzemy D70 i dokupujemy do tego SB600 albo 70-300 i koniec tematu.Zamieszczone przez Irvine
Pozdrawiam!
When you'll learn to love hell, you'll be in heaven.
D300 -> dostalam na Walentynki!
Na początku witam wszystkich userów forum...
Właśnie przymierzam się do zakupu D70 i w związku tym mam pytanie, czy naprawdę różnice pomiędzy d70 a d70s są tak mało znaczącze? W Fotojokerze powiedziano mi że zmodyfikowana jest elektronika i coś tam jeszcze... Czy ktoś posiada D70s i mógłby obiektywnie jeszcze raz poruszyć ten temat?? Z góry dzięki...
Najistotniejsze roznice:Zamieszczone przez kloss77
1. Wiekszy ekran - 2 cale zamiast 1.8
2. Mozliwosc podlaczenia wezyka spustowego
3. Wbudowana lampa blyskowa pokrywa pelen obszar juz przy ogniskowej 18mm (w D70 od 20mm, przy 18mm ciemne plamy z lewej strony fotki)
4. Wydajniejszy akumulator
5. Nowy firmware - ale ten daje sie bezbolesnie updatnac w D70, do sciagniecia ze stron Nikona
pn, dzięki wielkie, właśnie o to mi chodziłoPozdrawiam i mam nadzieję że niedługo zasilę to forum jako prawny
użytkownik d70, d70s lub d50.... Tylko muszę potrzymać w łapkach i troszkę pofocić tymi modelami...
Ja jestem posiadaczką D70s, ale wcześniej nie miałam dluższej okazji do bawienia się D70. Więc za bardzo Ci nie pomogę. Macanko będzie najlepszym wyjściem. Zajrzałam na strone Fotojokera, tam D70sKit kosztuje 4999!!Zamieszczone przez kloss77
![]()
Dasia, tak wiem normalne zdzierstwoAle ja i tak będe kupował w Anglii
A Fotojoker to tylko możliwość zawczasu pomacania i wypróbowania, by nie przechodzić "burzy" mózgu przed samym zakupem... Może pytanie nie namiejscu, ale jako użytkowniczka D70s jak go sobie cenisz??
No uważaj w Anglii też nie lepiej, chyba że trafisz na sierpniowe przeceny wszystkiego. Cenię bardzo, dlaczego miałoby to być pytanie nie na miejscu?
Skontaktuj się z nami