Witam
Oto moja kolejna, kończąca ten sezon zimowy, produkcja filmowa ze snowparku. Tym razem miejscówką był Czarny Groń koło Andrychowa.
Szukaj
Witam
Oto moja kolejna, kończąca ten sezon zimowy, produkcja filmowa ze snowparku. Tym razem miejscówką był Czarny Groń koło Andrychowa.
Nikon D7100 | Tokina 11-16/2.8 | Sigma 17-50/2.8 | Nikkor 85/1.8G | tilt-shift Takumar 105/2.4 | SB-800 | Nikon F65
ogólnie fajne, ale niestety w kółko to samo i mnie to osboście znudziło juz po 1 minucie. Muzyka fajnie zgrana z materiałem, ale wolałbym chyba pokazanie stoku nie tylko u góry, ale i poniżej, jakieś luźne zjazdy a nie tylko te same akrobacje i w dodatku w tym samym miejscu. Fajnie byłoby sfilmować grupowy zjazd lub coś tym stylu. Film wg mnie ma potencjał, ale jest zbyt upakowany tymi samymi elementami i mnie się to nie podoba.
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Brawo Fajny clip, muzyka fajnie dobrana, ciekawe kadry dobrałeś, miło się go ogląda.
Nie zgadzam się z przedmówcą, autor chciał nam pokazać snowpark a nie stok tam gdzie go nie ma. Po co filmować luźne jakieś zjazdy, jak tu liczy się trick, wykonanie i miejscówka.
Stawiam że nie interesuje cię aikidudi ten sport dla tego ci się znudziło po 1 minucie tak to jest, Rok temu zrobiłem materiał filmowy z zawodów moto wyszło mi 7 min. Kilka osób pisało mi że za długi, że się znudzili po 3 min, ale oczywiście nie siedzą w temacie. Dla mnie (i dla samych motocyklistów, zawodników itp.) 7 min clipu ogląda się świetnie.
klojt 2:17 to i tak dużo ujęć zmieściłeś w tym czasie. Ja osobiście nie uprawiam tego spotu, ale każdy sport extremalny mnie interesuje i miło mi się clip oglądnęło 3 razy![]()
Jedynie na co zwróciłem uwagę: W pierwszej części dałeś więcej lepszych trików, a pod koniec już brakowało. Osobiście zrobił bym inaczej, na początku lajcik, a pod koniec boom best trickami
Moim zdaniem (prawie) każdy film powinien być tak tworzony by mógł zainteresować również człowieka spoza danego środowiska. Owszem, można tworzyć godzinne 'dokumenty' o jakiejś specyficznej dziedzinie, ale wtedy trafi się tylko do bardzo ograniczonego grona odbiorców, którzy są ściśle związani z tą tematyką. Ja się staram, na ile to tylko możliwe, tak montować filmy przy użyciu chwytliwej muzyki i dużej dynamiki, by nawet dla 'człowieka z ulicy', dany film wydawał się choć trochę interesujący.
Nikon D7100 | Tokina 11-16/2.8 | Sigma 17-50/2.8 | Nikkor 85/1.8G | tilt-shift Takumar 105/2.4 | SB-800 | Nikon F65
Skontaktuj się z nami