Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie

ale gdzie ta sesja(?), bo ja tu widzę tylko jeden strzał, który to powinien wg mnie wylądowac w dziale albumu.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Wrzucę więcej zdjęć ale nie wiem czy się podoba ogólnie lubię takie kadry z góry

Domyślnie

Czy Maria jest zadowolona z tego zdjęcia?
    Strasznie uwypukliłeś na nim nos, to czy lubisz strzały z takiego lub innego kąta nie powinno Ci przesłaniać innych aspektów fotografowanych przedmiotów lub osób.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

To jak i poprzednie - nieostre.

Domyślnie

Wcześniejsze nie ostre? czyli jakie Huberta?? oczy są tam ostre jak powinny być. Tu akurat jedno oko jest nie ostre mogłem zwiekszyć przesłonę .

Domyślnie

Jedno oko mniejsze drugie większe - nie wygląda to ładnie. Nos wyszedł przerażająco. Mina modelki jakbyś robił jej już 329 zdjęcie bo wydaje się, że ma dość. Ja bym poćwiczył warsztat, a później eksperymentował z kadrami, cięciami i perspektywą. W tej chwili wygląda to nie najlepiej. Nie ma tragedii, ale to bardziej album. Modelka ładna i chętnie zobaczyłbym zwykłą klasyczną sesję w jej wykonaniu.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hiszam Zobacz posta
    Wcześniejsze nie ostre? czyli jakie Huberta?? oczy są tam ostre jak powinny być. Tu akurat jedno oko jest nie ostre mogłem zwiekszyć przesłonę .
    Spójrz na prawe oko Huberta. Też jest tam coś nie tak. Robienie zdjęć w okularach nie jest łatwe. Trzeba uważać by oprawki nie nachodziły na oczy i się zlewały.

Pomijam już fakt wątpliwą normalność noszenia takich okularów, a już tym bardziej tego czegoś na szyi, ale to jest moja prywatna opinia

Domyślnie

1. Ostrość nie tak gdzie powinna - ramię, szyja, tył głowy, dalsze oko. A powinna być raczej na oczach, a w tym wypadku gdzieś pomiędzy nimi.
    2. Straszny kadr. Twarz wygląda na zdeformowaną, nos wielki, oczy krzywo i potworna różnica w wielkości.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

jw. + ja odnoszę wrażenie, jakby dziewczyna cierpiała na Kifozę.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów