co jakiś czas będę wrzucał tu zdjęcia w takim temacie :
Szukaj
co jakiś czas będę wrzucał tu zdjęcia w takim temacie :
Jest! Hurra! Zauważyłem!
Dziewczynka ma metkę z sukienki z przodu co pozwala domyślać się, że coś poszło nie tak
Fot sam w sobie jak najbardziej poprawny czekam na dalsze, które będą tworzyć całość.
Pozdrawiam !
D90 | N35 | S10-20
<a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>
Za duże GO dla mnie. Pora na zdjęcia nie za bardzo również, a przynajmniej można było coś pokombinować ze światłem. Kolejny raz - BW nie jest lekarstwem na złe światło.
daj jakies na zachętę - bo to nie zachęca.
Doskonałe zdjęcie! Gra w nim wszystko.
Dowód na to, że dobre zdjęcie jest dobre wtedy, kiedy jest dobre. A nie, kiedy GO kończy sie tuż za źrenicą.
W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
www.analogowiortodoksi.pl
Rozwin prosze opis tej doskonalosci
Road to Manila
"na opowiesci namowic sie zawsze daje, ale slowo pisane nie jest moja najmocniejsza bronia"![]()
W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
www.analogowiortodoksi.pl
Nie jest źle. Temat nośny, ale łatwo wpaść w banał.
sprzęt: fotografuję sercem
A dla mnie zdjęcie jest perfekcyjne, głębia obejmuje fotografowany obiekt w całości reszta rozmyta i co ważne zdjęcie nie jest banalne tylko coś przekazuje - oczywiście dotyczy foty pierwszej
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Skontaktuj się z nami