Witam
Ostatnio wpadłem na pomysł po eksperymentowania.
Połączyć ruch światła z modelką
I oto efekt
Jeżeli komuś się podoba i chciałby zobaczyć więcej z innymi kolorami, ze świecą i z zimnymi ogniami zapraszam na stronę www.sowart.com.pl
Szukaj
Witam
Ostatnio wpadłem na pomysł po eksperymentowania.
Połączyć ruch światła z modelką
I oto efekt
Jeżeli komuś się podoba i chciałby zobaczyć więcej z innymi kolorami, ze świecą i z zimnymi ogniami zapraszam na stronę www.sowart.com.pl
Pomysł i wykonanie - bajka. Aż miło popatrzeć.
Magiczny set (mówię o całości na twojej stronce)
Bomba, kolorki pyszne!
D800 | D800 | N16 2.8 | N14-24 | N70-200 2.8 II | S35 1.4 ART | S50 1.4 ART | S85 1.4 | N105 2.8 VR Micro | SB-800 | SB-900 |
a teraz opowiadaj jak to wykonałeś![]()
D800 | D800 | N16 2.8 | N14-24 | N70-200 2.8 II | S35 1.4 ART | S50 1.4 ART | S85 1.4 | N105 2.8 VR Micro | SB-800 | SB-900 |
Dzięki
Więc cała magia wyszła z wykonania, nie ma tu żadnego większego PSa (jak by ktoś się doszukiwał) - jedynie podciągnięte kontrasty, kolorki
Dużo zabawy było podczas wykonywania tej sesji.
Najtrudniejsze było błysnąć w odpowiednim momencie a także ustawić odpowiedni czas do ruchu i szybkość ruchu do czasu.
Inne czasy i szybkość ruchu była przy świecy, przy zimnych ogniach i przy tych pałeczkach (światło chemiczne)
Dokładną rozpiskę zrobię wieczorem z schematem
A że znaleźliście kieckę akuratnie w takich barwachno pełna profeska i gruntowne przygotowanie.
Ciekawy pomysł i dobre wykonanie
brak
noooo szacunbrawo za pomysł i wykonanie. jedyne co po nieco głębszej analizie mi mniej pasuje to to, że modelka ma powtarzalną mimikę - ale rozumiem ze skupiała sie na machaniu rękami w odpowiedni sposób wiec właściwie nie ma tematu
![]()
Skontaktuj się z nami