Close

Strona 70 z 108 PierwszyPierwszy ... 2060686970717280 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 691 do 700 z 1097

Wątek: Lightroom 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

wystarczy że kupię dekielek Canon ze sklepu i dołączą mi do tego soft i wszystko jest w porządku - licencja stnowi jasno do zakupu ze sprzętem Canon - dekielek to tez sprzęt
    D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zamkowski Zobacz posta
    wystarczy że kupię dekielek Canon ze sklepu i dołączą mi do tego soft i wszystko jest w porządku - licencja stnowi jasno do zakupu ze sprzętem Canon - dekielek to tez sprzęt
    Licencja mówi o określonym sprzęcie, a Canon szczegółowo określił listę tego sprzętu.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GonzoG Zobacz posta
    @ropusz - przeczytaj dokładnie całe warunki tego rocznego abonamentu. Bo narazie to podajesz tylko hasło reklamowe, ale nie czytasz gwiazdek.
    To załączam link do warunków promocji. Gdzie tam jest napisane, że roczny pakiet jest jakkolwiek uwiązany z aparatem?

Jest mowa o pełnej licencji. Co więcej otrzymując ten pakiet nie trzeba było podawać danych do karty kredytowej co oznacza, że jak się skończy to się skończy a nie przechodzi z automatu na kolejny rok, jak to zwykle w abonamentach bywa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    To załączam link do warunków promocji. Gdzie tam jest napisane, że roczny pakiet jest jakkolwiek uwiązany z aparatem?

Jest mowa o pełnej licencji. Co więcej otrzymując ten pakiet nie trzeba było podawać danych do karty kredytowej co oznacza, że jak się skończy to się skończy a nie przechodzi z automatu na kolejny rok, jak to zwykle w abonamentach bywa.
    To pisz od razu, że była to promocja i dodawali, a nie ogólnie.
    Twój przypadek nie ma nic wspólnego z licencjonowaniem OEM.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

Na moje z tym LR od Canona jest tak jak z czasopismami komputerowymi z dołączonymi pełnymi wersjami programów na płycie - można je sprzedawać tylko po cenie z okładki i tylko czasopismo+płyta nie wolno oddzielnie

Domyślnie

Mam pytanie. Jaka jest różnica (czy w ogóle jest) między Lighroom 5 a Lighroom 5 ENG ? W jednych sklepach są z opisem Lighrom 5 w innych z dopiskiem ENG. Zapytałem w sklepie X-Kom.pl odpowiedzieli mi że cyt. ,,Z informacji, które posiadamy wynika, że ta edycja oprogramowania powinna występować w jednej wersji. Nie mamy niestety możliwości zweryfikowania co dokładnie zawierają oferty innych dystrybutorów.''
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Domyślnie

Jak dla mnie "Eng" to nic innego jak English, czyli angielsko języczna wersja Lightroom'a
    __
    Mobilnie

Domyślnie

Wyłączyłem sobie siatkę, ups w Lens Corections > Manual. Po najechaniu kursorem na Vertical, Rotate lub Scale poprzednio pojawiała się siatka a teraz znikła .. I jak ustawić (jak się już pojawi siatka ) większe ,,oczka'' siatki. Poprzednio miałem taką drobną. Pomaże ktoś ? Dzięki z góry
    FuFu X100T
    M

Domyślnie

Już znalazłem. Klawisz ,,H'' Nie ma to jak samemu ze sobą pogadać
    FuFu X100T
    M

Domyślnie

Nie wiem czy ktoś o tym pisał. Ale czy można jakoś zaintalować ACR 8.8 w LR5?

z telefonu
    D90 szkiełka i błyskotki

Strona 70 z 108 PierwszyPierwszy ... 2060686970717280 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów