Close

Strona 29 z 110 PierwszyPierwszy ... 1927282930313979 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 1097

Wątek: Lightroom 5

Domyślnie

Pora na najczęściej zadawane pytanie w tym wątku:
    Przyspieszyło?
    Pozdrawiam, Czarek
    blog
    instagram
    instagram2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cezary-k Zobacz posta
    Przyspieszyło?

Nooo, sciaga sie bardzo szybko... ponad 800 mb w kilka chwil...

Domyślnie

I niech teraz ktoś powie, że LR 5.2 nie zapie...la
    Pozdrawiam, Czarek
    blog
    instagram
    instagram2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cezary-k Zobacz posta
    I niech teraz ktoś powie, że LR 5.2 nie zapie...la

Domyślnie

U mnie na Library jak daje 1:1 dalej to samo. Jedno zauważyłem, przejście z Library do Develop przyśpieszyło. Po prostu pokazuje się od razu, bez przymulenia. Poza tym w zakładce Develeop jak daje 1:1 to się o niebo szybciej ładuje jak w Library 1:1.
    A tak po za tym, jak maluje pędzlem to nie przymula mi tak kompa, wcześniej mi tak zapychało pamięć, że kosmos... nie wiem, może mam urojenia, ale mi to lepiej działa.

Pytanie: Czy jak kupie Lightroom 5.0 to będę mógł za frajer sobie ściągnać 5.2? Czy to jest jakieś płatne i trzeba czekać na wersję pudełkową 5.2?
    "Nikon"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    Pytanie: Czy jak kupie Lightroom 5.0 to będę mógł za frajer sobie ściągnać 5.2? Czy to jest jakieś płatne i trzeba czekać na wersję pudełkową 5.2?
    W ramach jednej wersji (czyli tutaj: 5.x) upgrade'y są darmowe. Ściągasz, instalujesz i już.

Domyślnie

Zauważyliście jakieś problemy z 5.2? Zainstalowałem triala, obrobiłem parę zdjęć, wydaje się działać bardzo sprawnie i co ciekawe całość działa szybciej.

Domyślnie

Ja nie narzekam - tak jak josephebeloki zauważyłem przyspieszenie przy przejściu z Library do Develop oraz mniejsze obciążenie przy stosowaniu Spot Removal. Podoba mi się, że wreszcie widać jakąś poprawę

Domyślnie

Ponieważ pracuję na granicy limitu pamięci często, to ja jedynie zauważyłem wcześniej problemy z zamykaniem w niektórych ekstremalnych przypadkach braku zasobów. Poza tym wersja RC działała bardzo sprawnie, czyli tu także nie spodziewam się niczego innego.

Domyślnie

A jak spowodować zwiększone użycie pamięci w LR by zaobserwować taki crash?

Strona 29 z 110 PierwszyPierwszy ... 1927282930313979 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów