Szukaj
Ja bym również przyłączył się do pytania kolegi josephebolaki - może ktoś wyjaśni![]()
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
mnie ciekawi coś innego, a mianowicie czy ten LR OEM do zakupionego C można będzie uprgadować ??
Odsprzedaż LR od Canona jest zabroniona (identycznie jak windowsów oem).
"Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."
ale ja chcę kupić C z LR i nie wiem czy można aktualizować do nowszych numerków jak takie nastąpia![]()
Myśłicie, że wersja 5.2 będzie nowoopudełkowana , czy to będzie po prostu UPDATE się ściągało z neta do wersji 5.0?
"Nikon"
Żeby w LR zrobić update, to i tak trzeba pobrać całą wersję instalacyjną programu. Wersja pudełkowa to tylko kartonik i płyta i klucz.
Może ktoś spotkał się z tym problemem i wie dlaczego tak się dzieje, i jak temu zaradzić. Mianowicie podczas eksportu pliku do jpg w rozmiarze np. 1000px na dłuższym boku otrzymuje plik o rozmiarze 999px zamiast 1000. Aktualnie używam wersji 5.2 RC. W LR 4.4 jest ok - przetrenowane na kilku plikach.
clusca
Fufu X
Sprawdziłam u siebie na tej samej wersji i jest ok, jak ma być 1000, to jest 1000.
Pozdr.
Skontaktuj się z nami