Close

Strona 27 z 108 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 1097

Wątek: Lightroom 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    Pytanie:
    Jutro mi się kończy TRIAL LR5 ;/. Jak mogę zrzucić, hmmm no ten układ bibliotek bądź te wszystkie presety czy fotki które obrabiałem (nie zrzuciłem do .jpg , ale są w LR w kolekcjach).

Będę kupował LR5 ale dopiero 20 września, do tego czasu od jutra nie będę mógł korzystać... czy znikną mi te dane? Czy gdzieś mogę jakoś to wyeksportować cały profil z tymi kolekcjami i obrobionymi fotkami i presetami?
    Jak kupisz LR5 to wystarczy, że wpiszesz otrzymany od Adobe klucz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    Pytanie:
    Jutro mi się kończy TRIAL LR5 ;/. Jak mogę zrzucić, hmmm no ten układ bibliotek bądź te wszystkie presety czy fotki które obrabiałem (nie zrzuciłem do .jpg , ale są w LR w kolekcjach).

Będę kupował LR5 ale dopiero 20 września, do tego czasu od jutra nie będę mógł korzystać... czy znikną mi te dane? Czy gdzieś mogę jakoś to wyeksportować cały profil z tymi kolekcjami i obrobionymi fotkami i presetami?
    będziesz mógł korzystać: ściągnij sobie 5.2 RC

Domyślnie

Ja bym również przyłączył się do pytania kolegi josephebolaki - może ktoś wyjaśni
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

mnie ciekawi coś innego, a mianowicie czy ten LR OEM do zakupionego C można będzie uprgadować ??

Domyślnie

Odsprzedaż LR od Canona jest zabroniona (identycznie jak windowsów oem).
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

ale ja chcę kupić C z LR i nie wiem czy można aktualizować do nowszych numerków jak takie nastąpia

Domyślnie

Myśłicie, że wersja 5.2 będzie nowoopudełkowana , czy to będzie po prostu UPDATE się ściągało z neta do wersji 5.0?
    "Nikon"

Domyślnie

Żeby w LR zrobić update, to i tak trzeba pobrać całą wersję instalacyjną programu. Wersja pudełkowa to tylko kartonik i płyta i klucz.

Domyślnie

Może ktoś spotkał się z tym problemem i wie dlaczego tak się dzieje, i jak temu zaradzić. Mianowicie podczas eksportu pliku do jpg w rozmiarze np. 1000px na dłuższym boku otrzymuje plik o rozmiarze 999px zamiast 1000. Aktualnie używam wersji 5.2 RC. W LR 4.4 jest ok - przetrenowane na kilku plikach.
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Sprawdziłam u siebie na tej samej wersji i jest ok, jak ma być 1000, to jest 1000.
    Pozdr.

Strona 27 z 108 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów