Szukaj
nie wiem jak darmowy upgrade, ale jeśli chodzi o weryfikacje licencji edu, to kontakt z adobe jest szybki i bezproblemowy.
dwa razy korzystałem i dwa razy ekspresowo wszystko poszlo.
grim&evil
treli-freli, mam mnóstwo megapikseli
Już wiem dlaczego miałem problem z pobraniem LR 5 jako uaktualnienie po obniżonej cenie, brak rejestracji LR4, po zarejestrowaniu poszło jak z płatka, mam za 300 zeta
![]()
D300s + 18-200 (poszedł do ludzi) teraz Alpha 7 + 24 - 70, dodatek to iPhone 6
Wchodzisz TUTAJ i czytasz temat "Complimentary upgrades for Lightroom 5 and other desktop products". Następnie postępujesz wg wskazówek. Tylko aby zalogować się na konto klikaj w link podany w treści (masz tam kilka krajów do wyboru). Ja z uporem maniaka logowałem się na konto w normalny sposób (po wejściu na stronę Adobe) i ni cholery nie mogłem znaleźć linku, o którym mowa w ww. opisiePo zalogowaniu automatycznie zostajesz przeniesiony do odpowiedniego formularza, który wypełniasz, załączasz dowód zakupu i... czekasz. Ja czekałem od czwartku. Dziś dostałem odpowiedź, że mój wniosek został rozpatrzony pozytywnie i mam dalej czekać na e-mail z kodem do 5-tki... max 5 dni, jak piszą
![]()
clusca
Fufu X
W mailu od Adobe:
"Get Lightroom 5 before it's too late"
i poniżej dwa linki: "Order Lightroom 5" oraz "Or get Lightroom 5 in Creative Cloud as a part..."
Czyżby wkrótce LR5 też miał być dostępny tylko w formie subskrypcji i ta pierwsza możliwość (zakupu na stałe) zniknie?
Lr juz dawno jest dostepny jako subskrypcja rowniez.
侍
Chodzi mi raczej o to "...it's too late", ale może to tylko moja nadinterpretacja![]()
Z FB Adobe
Get the Lightroom 5.2 release candidate today in Adobe Labs!
Enjoy these updates:
1 - A Smoothness adjustment slider has been added to the Detail Panel under Color Noise Reduction
2 - Refinements to the Spot Healing Tool
3 - Smart Preview size has been updated to 2560 pixels on the long edge
4 - Refinements to the Local Adjustment Brush
5 - Added camera and lens support
6 - Bug fixes
Read more on the Lightroom Journal: http://adobe.ly/16jYNH9.
Niezłe mają tempo... Ktoś widział wersję 5.1?
Skontaktuj się z nami