Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 879

Wątek: Ricoh GR

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Wiem, wiem już poprawiłem. Nie będę pisał, że jestem pijany, bo nie jestem, a bym chętnie wypił . To wynik pisania na urządzeniach mobilnych, podpowiedzi ze swype'a i mojego pośpiechu. Już. Skończyłem. Nie będę się wtrącał

Mimo wszystko nie uważasz, że jest różnica w tym z czego do Ciebie strzelają?
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Gniadek Zobacz posta
    Jest, zdecydowanie jest, ale jak ktoś pisze że potrzebuje mniejszego aparatu żeby coś tam fotografować to chcę go namawiać do działania mimo to. Może większym problemem jest jego podejście niż sprzęt, który posiada.
    rownie dobrze mozna by to powiedzieć wszystkim ktorzy chcą jasniejszych szkieł, szerszych ogniskowych, wyższych iso, pojemniejszych baterii itp.. oczywiscie czesto to napędzane przez fora, reklamy i zastój w zakupie nowego sprzętu, ale tu raczej wynika to z potrzeby popartej wiedzą i doświadczeniem.
    Völkchlor

GL
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    rownie dobrze mozna by to powiedzieć wszystkim ktorzy chcą jasniejszych szkieł, szerszych ogniskowych, wyższych iso, pojemniejszych baterii itp.. oczywiscie czesto to napędzane przez fora, reklamy i zastój w zakupie nowego sprzętu, ale tu raczej wynika to z potrzeby popartej wiedzą i doświadczeniem.
    I w gruncie rzeczy tak jest. Zdarzało mi się być naprawdę w intymnych sytuacjach z "ciężkim sprzętem" i dawało radę. Dlatego mam wątpliwości co do tego doświadczenia i wniosków z niego płynących. Mam wrażenie, że nawet nie próbował bo ma "za duży aparat".

Uprawnienia umieszczania postów