Close

Strona 31 z 88 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 879

Wątek: Ricoh GR

Domyślnie

O rany, czyżby szli w kierunku X100 M9-wanna-be?
    Völkchlor

Domyślnie

Nie ma to uroku bez logo Hasselblad.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

No. Fajne takie zdjęcia ze słońcem. Też czasem lubię takie zrobić.

i coś po ricohowemu

Domyślnie

pastwisko, kilka strzałów - budynki z paseczkami. Kolor to czysty export z dng, BW to surówka z aparatu, tylko zmniejszone:

Na LCD morę widać w każdym przypadku. A po eksporcie - jak widać.

Domyślnie

dzieki, widze ze nie ma czym się przejmowac
    Völkchlor

maxshreck
    Gość

Domyślnie

czesc,
    mam pytanie. na amerykanskim amazonie nowe gr sa w dobrej cenie. jak wyglada kwestia oclenia aparatu po wysylce go do polski? amazon ma tez modele uzywane - czy je tez polski urzad ocli?
    Z gory dziekuje za odpowiedz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxshreck Zobacz posta
    czesc,
    mam pytanie. na amerykanskim amazonie nowe gr sa w dobrej cenie. jak wyglada kwestia oclenia aparatu po wysylce go do polski? amazon ma tez modele uzywane - czy je tez polski urzad ocli?
    Z gory dziekuje za odpowiedz
    Cło jest powyżej $80 o ile się nie mylę, w każdym razie przy cenie GR na pewno się załapiesz, a jesli bedzie szło z Amazonu to bez znaczenia, że uzywane bo cło jest od wartosci, a nie od stanu towaru. No i oni na pewno podadzą watość w przesyłce - myki z niższą deklarowaną wartoscią to tylko u Araxa

A nawet jak by ci wysłał ktoś prywatnie i podał niższą wartość to zawsze mogą otworzyć i sprawdzić i dowalić cło (no i nie wiem czy nie dodatkowo jakaś karę). Ale co gorsze, jak paczka zaginie w drodze, to nie bedziesz miał ubezpieczenia na pełną kwotę aparatu, tylko na te zadeklarowane 80 dolców. Jedyna opcja uniknięcia cła, jest taka że ktoś ci przywiezie osobiście aparat.
    Ostatnio edytowane przez pastwisko ; 27-10-2013 o 17:26
    Völkchlor

Strona 31 z 88 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów