Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 879

Wątek: Ricoh GR

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    jakies dziurki do patrzenia...
    I to jest dobre określenie. Raz zajżałem w wizjer Fuji X10 to sie przestraszyłem, dla takiego czegoś to jak dla mnie osobiscie szkoda miejsca w aparacie - albo porządny albo wcale. Jakbym patrzał w tunel jakiś.. Inna sprawa, że uzywalem przez rok C645, wiec w kwestii wizjerów mam dość wysoką poprzeczkę i raczej mało co mnie zadowoli
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    I to jest dobre określenie. Raz zajżałem w wizjer Fuji X10 to sie przestraszyłem, dla takiego czegoś to jak dla mnie osobiscie szkoda miejsca w aparacie - albo porządny albo wcale. Jakbym patrzał w tunel jakiś.. Inna sprawa, że uzywalem przez rok C645, wiec w kwestii wizjerów mam dość wysoką poprzeczkę i raczej mało co mnie zadowoli

no a czego sie mozna spodziwac w aparacie za 1500zl... wizjer na miare ceny, ale mimo to jakis jest.

nie umiem na zombie i koniec... stary jestem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    no a czego sie mozna spodziwac w aparacie za 1500zl... wizjer na miare ceny, ale mimo to jakis jest.

nie umiem na zombie i koniec... stary jestem...
    Od tego masz opcje wizjer na sanki. A co do zombie, to jako wieloletni uzytkownik wizjerow tez myslalem ze moj pierwszy zakup do aparatu to bedzie wizjer, ale jakoś do dziś go nie kupiłem - i co wiecej chyba - już nie kupię.

Tylko wizjery z tanich kompaktów to naprawdę ciezki kawałek chleba
    Völkchlor

Uprawnienia umieszczania postów