Close

Strona 44 z 88 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 879

Wątek: Ricoh GR

GL
    Gość

Domyślnie

Ogólnie rzecz biorąc sytuacja wygląda tak:
    1. W czasie takich imprez łatwo się robi zdjęcia.
    2. Kiepskiej baletnicy...
    3. Dobre zdjęcie, to kwestia fotografa a nie sytuacji. Tylko fotograf jest gwarantem dobrego zdjęcia.

Co do szkół, to pewnie wszystkie, bo znam wykładowców z kilku i w tej kwestii byliby zgodni. Religijność nie ma tu nic do rzeczy, chodzi o ilość fotografujących i przyzwyczajenie do nich przez uczestników.
    Ostatnio edytowane przez GL ; 02-03-2014 o 01:08

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Wchodząc wam panowie w słowo. Moim zdaniem i tak ma znaczenie z czego do ciebie celują. Mimo wszystko lepiej bym się czuł, widząc np GRa niż jakiegoś innego potworka z FF na pokładzie z L'ką w komplecie.
    Ostatnio edytowane przez matys ; 02-03-2014 o 01:36
    .

GL
    Gość

Domyślnie

Może jestem zbyt pijany, ale nie kumam o co Ci chodzi Co to znaczy "rdzo" i dlaczego "lepiej dzielnym".

Cytat Zamieszczone przez Jai pur Zobacz posta
    dobrze, ze pkt 1 daje mi jakieś szanse
    To jest coś czego warto się trzymać, naprawdę
    Ostatnio edytowane przez GL ; 02-03-2014 o 01:15

Domyślnie

Kompletnie nie rozumiem coś się tak zawziął. Na dodatek nieprzychylnie. Licytacja znajomymi już poniżej krytyki. Banały także nie warte odniesienia. Kończę wiec.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Wiem, wiem już poprawiłem. Nie będę pisał, że jestem pijany, bo nie jestem, a bym chętnie wypił . To wynik pisania na urządzeniach mobilnych, podpowiedzi ze swype'a i mojego pośpiechu. Już. Skończyłem. Nie będę się wtrącał

Mimo wszystko nie uważasz, że jest różnica w tym z czego do Ciebie strzelają?
    .

GL
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jai pur Zobacz posta
    Kompletnie nie rozumiem coś się tak zawziął. Na dodatek nieprzychylnie. Licytacja znajomymi już poniżej krytyki. Banały także nie warte odniesienia. Kończę wiec.
    Przecież ja się na nikogo nie zawziąłem, bądźcie rzesz ludzie choć trochę wyluzowani.

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Wiem, wiem już poprawiłem. Nie będę pisał, że jestem pijany, bo nie jestem, a bym chętnie wypił . To wynik pisania na urządzeniach mobilnych, podpowiedzi ze swype'a i mojego pośpiechu. Już. Skończyłem. Nie będę się wtrącał

Mimo wszystko nie uważasz, że jest różnica w tym z czego do Ciebie strzelają?
    Jest, zdecydowanie jest, ale jak ktoś pisze że potrzebuje mniejszego aparatu żeby coś tam fotografować to chcę go namawiać do działania mimo to. Może większym problemem jest jego podejście niż sprzęt, który posiada.
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 03-03-2014 o 01:19 Powód: łączenie postów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Gniadek Zobacz posta
    Jest, zdecydowanie jest, ale jak ktoś pisze że potrzebuje mniejszego aparatu żeby coś tam fotografować to chcę go namawiać do działania mimo to. Może większym problemem jest jego podejście niż sprzęt, który posiada.
    rownie dobrze mozna by to powiedzieć wszystkim ktorzy chcą jasniejszych szkieł, szerszych ogniskowych, wyższych iso, pojemniejszych baterii itp.. oczywiscie czesto to napędzane przez fora, reklamy i zastój w zakupie nowego sprzętu, ale tu raczej wynika to z potrzeby popartej wiedzą i doświadczeniem.
    Völkchlor

GL
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    rownie dobrze mozna by to powiedzieć wszystkim ktorzy chcą jasniejszych szkieł, szerszych ogniskowych, wyższych iso, pojemniejszych baterii itp.. oczywiscie czesto to napędzane przez fora, reklamy i zastój w zakupie nowego sprzętu, ale tu raczej wynika to z potrzeby popartej wiedzą i doświadczeniem.
    I w gruncie rzeczy tak jest. Zdarzało mi się być naprawdę w intymnych sytuacjach z "ciężkim sprzętem" i dawało radę. Dlatego mam wątpliwości co do tego doświadczenia i wniosków z niego płynących. Mam wrażenie, że nawet nie próbował bo ma "za duży aparat".

Domyślnie

Przepraszam Towarzystwo ze wtrące swoje trzy grosze...
    Mam pytanie do Łukasza...
    Czy mozesz nam pokazać swoje "streety" robione tzw ciężkim sprzętem ?
    Jakos nie wiem za bardzo, jak można robić dyskretnego jak by nie było streeta np d4...
    Pomińmy sprawę procesji religijnych. Moze cos robię nie tak i sie nauczę czegoś nowego od Ciebie.
    Ten link co masz w stopce pokazuje cos, co obdarte z napisów w obcym języku mz niewielka bedzie miało wartość. Ale to mz i ja sie nie znam choc stretu o którym piszesz tam chyba nie znalazłem także...

Mz
    Mały aparat-duże profity-możliwe fajne zdjęcia. Na ulicy.
    Duży aparat-duże zamieszanie-możliwe ze wszyscy uciekną i zdjęcia bedą nie naturalne.
    Opinie taka mam na podstawie praktyki własnej. Ale pewnie sie mylę...
    Ostatnio edytowane przez d90 ; 02-03-2014 o 10:25
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Strona 44 z 88 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów