Witam serdecznie, wrzucam na początek jedną klatkę do oceny
Pozdrawiam!
1.
Szukaj
Witam serdecznie, wrzucam na początek jedną klatkę do oceny
Pozdrawiam!
1.
Ostatnio edytowane przez Olsono ; 14-04-2013 o 21:31
jakby nie patrzeć, jest to pies![]()
Ładny owczarek i to tyle z mojej strony, pozdrawiam![]()
D700 // S 24-70 2,8 // N 35 1.8 DX // SB700 //
A może jakaś ocena zdjęcia?
Co poprawić na przyszłość? Wszystko jest idealnie?
Przemyśl scenerie, bo siata w tle raczej nie dodaje uroku. Taki sposób kadrowania wskazuje na to, że chciałeś coś pokazać w "wolnym miejscu".
Oooo, coś dla mojej Zuzi - jak mogłeś coś takiego zrobić tak pięknemu psuNiestety muszę się zgodzić z TMB
http://www.fmix.pl/zdjecie/3144073/d...9fff/rozmiar/2 . Model przedni myślę ze będzie miał całą przemyślaną sesję zdjęciowa
![]()
Ładna psina!
Nr 1 - podoba mi się kadr, ale tło i nieco bijące światło zza psa mi przeszkadza. Ale kolory zwierzaka ładne.
Nr 2 - dobre, tylko może nieco jasne. Ładnie złapałeś wodę.
Nr 3 i 4 - świetne kadry, lubię takie. Dodatkowo na zdjęciu nr 3 pies się z ciekawością przygląda i nastawia uszu. Niestety jest na nich niebieski zafarb, takie zimne kolory. Spójrz na kolory psa na fotce nr 1 i na tych ostatnich. Poza tym także za mocno mi światło bije i wypala kolory sierści (i jeszcze bardziej przepaliło zęby na 4-tym). Aha, jeszcze jedno odnośnie nr 4: ostrość jest złapana na oczach, za to pysk albo za blisko pod obiektyw podsunięty albo pies się ruszał i ciężko było go trafićMa to swój urok oczywiście, ale wolałbym cały pysk z oczami ostry, a dalej dopiero rozmycie.
I to tyle z czepialstwa![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
2,3,4-ka podobają mi się, szczególnie moment jaki uchwyciłeś na 2-ce, tylko coś przekombinowałeś - zbyt mocne wyostrzanie chyba i krople wyszły trochę sztucznie.
Pies też ładny![]()
Nikon i tak już zostanie...
Krzysztof
Ładny secik . 3-ka najlepsza .
FX 24 50 70 200 Sb-900
Skontaktuj się z nami