Ja tak samo. Ich oferta zrobila sie ostatnio wrecz zenujaca.
Szukaj
Ja tak samo. Ich oferta zrobila sie ostatnio wrecz zenujaca.
Wiem, że Ty miałeś środki na koncie. Napisałam jak to ogólnie wygląda.
To ja się boję, żeby mnie też tego nie wyłączyli ;/
W sumie tylko ten bliski numer mnie trzyma przy Plusie.
Przypomniałam sobie też, jak kiedyś pobrano mi z konta 10 zł za rozmowę. Dzwoniłam do osoby z bliskiego numeru. Rozmowa trwała jakieś 40 minut. Po skończonej rozmowie dostałam smsa podsumowującego czas rozmowy. Bardzo się zdziwiłam, gdy przeczytałam, że mój stan konta jest niższy o 10 zł. Jakiś czas później dostałam smsa z wiadomością, że bliski numer został wyłączony (wtedy chyba jeszcze trzeba było co miesiąc go ręcznie aktywować). Pobrano mi z konta pieniądze przed wyłączeniem pakietu (czyli pakiet jeszcze działał). Już wtedy chciałam odejść z Plusa, ale wprowadzili bliski numer za 1 zł (potem się okazało, że chyba tylko na dwa miesiące ...), więc zostałam.
Teraz niedawno włączyli mi Internet. Któregoś dnia dostałam smsa z informacją, że Internet został włączony. Byłam zła, bo niczego nie włączałam. Na szczęście z konta nic nie ubyło. Później otrzymałam wiadomość, że dostałam darmowy Internet na miesiąc. Fajnie, tylko dlaczego go wyłączyli po dwóch tygodniach![]()
Kobieta z Sonnarem też może
Jak to powiadał jeden wieszcz , Kiepski Ferdynand:
"Są na świecie rzeczy, które się fizjologom nie śniły..."
Trzeba będzie uciec do playa i tyle.
D7000 + N18-105vr + 35/1.8G + Sunpak Pz42x + MeiKe Fc-100
Witajcie. Również jestem w Plusie rozważałem przejście na Playa lecz po wnikliwej analizie stwierdziłem iż nie warto - no chyba iż z innej sieci - nie opisze wam dokładnie dla czego gdyż myślę iż jest to zagadnienie dla każdego indywidualnie. Rok temu ja nie zrezygnowałem gdyż Play opierał się na nadajnikach Plusa a że tak powiem nadajniki Plusa mają "pierwszeństwo". Wystarczy na zmienić nadajnik np podczas jazdy i jest problem. Następnie zasięg jest słabszy nie wiedzieć czemu oraz z internetem różnie to jest. Jeszcze parę problemów których w tej chwili nie pamiętam. Lecz decydującą ostatecznie była umowa która była negocjowana dwa miesiące - każdy przedstawiał niby tą samą lecz inną umowę. Wyszło tak że mam dużo fajniejsze warunki niż w każdej innej sieci i jak na razie jest Ok.
| ... |
Witam, ostatnio pisałem o dobrej ofercie Plusa lecz czas na zmiany wygląda iż Play postarał się o dobra ofertę oraz dobrą cenę - ponad połowę obecnej taryfy. Plus niestety nie chce lub nie może mi zaoferować na podobnych warunkach umowy więc trzeba się będzie przenieść do Play.
| ... |
Ja kiedys również uciekłem do Play - dostałem super ofertę przy przenoszeniu numeru i byłem zadowolony. Jednak przy przedłużeniu umowy już o mnie zapomniano, oferta może i była ok ale okazała się niekonkurencyjna w stosunku do... NJU MOBILEI teraz jestem naprawdę zadowolony, rachunki niskie, zasięg czyli bolączka Play naprawdę dobry i interenet w telefonie zasuwa jak strzała. Polecam!
Nikon D7000 + S17-50 2.8 + N35 1.8G + YN568EX + YN460II
z jakich nadajników korzystają ?
Dokładnie Orange. Takie coś jak Heyah kiedys dla Ery
Nikon D7000 + S17-50 2.8 + N35 1.8G + YN568EX + YN460II
Dzieki za wyjaśnienieSzkoda ze nie mam zasiégu z orange.
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami