Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Ja tak samo. Ich oferta zrobila sie ostatnio wrecz zenujaca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez falko29 Zobacz posta
    @bognik, W pierwszej wypowiedzi napisałem, miałem odpowiednie fundusze na koncie, więc wyłączene nastąpiło z ich strony, Sam nic nie zmieniałem, od ponad roku miałem ciągle ustawiony jeden i ten sam "bliski numer".
    Wiem, że Ty miałeś środki na koncie. Napisałam jak to ogólnie wygląda.
    To ja się boję, żeby mnie też tego nie wyłączyli ;/
    W sumie tylko ten bliski numer mnie trzyma przy Plusie.
    Przypomniałam sobie też, jak kiedyś pobrano mi z konta 10 zł za rozmowę. Dzwoniłam do osoby z bliskiego numeru. Rozmowa trwała jakieś 40 minut. Po skończonej rozmowie dostałam smsa podsumowującego czas rozmowy. Bardzo się zdziwiłam, gdy przeczytałam, że mój stan konta jest niższy o 10 zł. Jakiś czas później dostałam smsa z wiadomością, że bliski numer został wyłączony (wtedy chyba jeszcze trzeba było co miesiąc go ręcznie aktywować). Pobrano mi z konta pieniądze przed wyłączeniem pakietu (czyli pakiet jeszcze działał). Już wtedy chciałam odejść z Plusa, ale wprowadzili bliski numer za 1 zł (potem się okazało, że chyba tylko na dwa miesiące ...), więc zostałam.
    Teraz niedawno włączyli mi Internet. Któregoś dnia dostałam smsa z informacją, że Internet został włączony. Byłam zła, bo niczego nie włączałam. Na szczęście z konta nic nie ubyło. Później otrzymałam wiadomość, że dostałam darmowy Internet na miesiąc. Fajnie, tylko dlaczego go wyłączyli po dwóch tygodniach
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Jak to powiadał jeden wieszcz , Kiepski Ferdynand:
    "Są na świecie rzeczy, które się fizjologom nie śniły..."
    Trzeba będzie uciec do playa i tyle.
    D7000 + N18-105vr + 35/1.8G + Sunpak Pz42x + MeiKe Fc-100

Domyślnie

Witajcie. Również jestem w Plusie rozważałem przejście na Playa lecz po wnikliwej analizie stwierdziłem iż nie warto - no chyba iż z innej sieci - nie opisze wam dokładnie dla czego gdyż myślę iż jest to zagadnienie dla każdego indywidualnie. Rok temu ja nie zrezygnowałem gdyż Play opierał się na nadajnikach Plusa a że tak powiem nadajniki Plusa mają "pierwszeństwo". Wystarczy na zmienić nadajnik np podczas jazdy i jest problem. Następnie zasięg jest słabszy nie wiedzieć czemu oraz z internetem różnie to jest. Jeszcze parę problemów których w tej chwili nie pamiętam. Lecz decydującą ostatecznie była umowa która była negocjowana dwa miesiące - każdy przedstawiał niby tą samą lecz inną umowę. Wyszło tak że mam dużo fajniejsze warunki niż w każdej innej sieci i jak na razie jest Ok.
    | ... |

Domyślnie

Witam, ostatnio pisałem o dobrej ofercie Plusa lecz czas na zmiany wygląda iż Play postarał się o dobra ofertę oraz dobrą cenę - ponad połowę obecnej taryfy. Plus niestety nie chce lub nie może mi zaoferować na podobnych warunkach umowy więc trzeba się będzie przenieść do Play.
    | ... |

Domyślnie

Ja kiedys również uciekłem do Play - dostałem super ofertę przy przenoszeniu numeru i byłem zadowolony. Jednak przy przedłużeniu umowy już o mnie zapomniano, oferta może i była ok ale okazała się niekonkurencyjna w stosunku do... NJU MOBILE I teraz jestem naprawdę zadowolony, rachunki niskie, zasięg czyli bolączka Play naprawdę dobry i interenet w telefonie zasuwa jak strzała. Polecam!
    Nikon D7000 + S17-50 2.8 + N35 1.8G + YN568EX + YN460II

Rozmowny Awatar km79
    Miasto
    Bilgoraj - Burton on Trent

Domyślnie

z jakich nadajników korzystają ?
    D600 +N35 +N50 +N70-210
    D810 +S24
    fr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez km79 Zobacz posta
    z jakich nadajników korzystają ?
    nju to Orange, jeśli o nich pytasz.
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Dokładnie Orange. Takie coś jak Heyah kiedys dla Ery
    Nikon D7000 + S17-50 2.8 + N35 1.8G + YN568EX + YN460II

Rozmowny Awatar km79
    Miasto
    Bilgoraj - Burton on Trent

Domyślnie

Dzieki za wyjaśnienie Szkoda ze nie mam zasiégu z orange.
    Pozdrawiam
    D600 +N35 +N50 +N70-210
    D810 +S24
    fr

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów