Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Klify Moheru

Domyślnie Klify Moheru

Widok z zupelnie innej strony niz pokazywalem wczesniej, widok z samego konca klifow, jezeli ktos pamieta moje wczesniejsze zdjecia to na samym koncu bylo widac jakis budynek, wieza znajduje sie po mojej prawej stronie kilka metrow obok, miejscowka obcykana, sprawdzona i teraz tylko polowac na jakies mega waruny, dzis sie rozdmuchaly piekne chmury i zostalo to co widac.
    Jak mawiaja "bunkrow nie ma, ale tez jest...."

Polecam duza wersje...

DUZA

Domyślnie

No Panie robi to wrażenie, światełko ładne ,no a chmury trzeba zamówić. Pozdrawiam

Domyślnie

ciepły z zimnym musi się podobać

Domyślnie

Nawet sie mewa zalapala.... bardzo fajne w odbiorze...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Eeee lipa Grześku lipa! Weź się pobaw kontrastem czy czymś tam innym i zrób tu jakąś wieloplanowość bo tu po prawej płasko strasznie
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Duża wersja kapitalna! Świetne kolory ...!
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Eeee lipa Grześku lipa! Weź się pobaw kontrastem czy czymś tam innym i zrób tu jakąś wieloplanowość bo tu po prawej płasko strasznie
    Też tak mi się zdaje, ale trzeba przyznac, że taki temat bardzo trudno jest dobrze pokazać. Chyba jedyna metoda to wyczekanie/utrafienie odpowiedniego oświetlenia, a i to nieraz jest właściwie niemożliwe ze względu na kierunki świata. Mam też zastrzeżenia do koloru wody, jakiś przesadzony mi się wydaje.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

gdzie to?
    D800 | D800 | N16 2.8 | N14-24 | N70-200 2.8 II | S35 1.4 ART | S50 1.4 ART | S85 1.4 | N105 2.8 VR Micro | SB-800 | SB-900 |

Domyślnie

Irlandia, county Clare. Zachodni brzeg.
    Zdjęcie na duży plus, fajnie oddałeś klimat tego miejsca.
    D700, S24-105/4 ART.

"...the first thing that you want, will be the last thing you'll ever need"

Domyślnie

No niestety brak swiatlo cieni nie dodaje uroku, ale ja tam wroce w odpowiednich wArunkach, co do koloru, mnie odpowiada...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów