Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie [Dzika przyroda] Czyż

Witam Zamiast kilku zestawów zdjęć, żeby nie zanudzać, postanowiłem zebrać wybrane i zaprezentować je razem. Oczywiście wdzięczny będę za opinie

1. Szeroko i środowiskowo

Seria środowiskowo ale nieco bliżej:
    2.

3.

4.

Seria minimalistyczna:
    5.

6.

Seria zimowa:
    7.

Seria karmnikowa:
    8.

Seria dynamiczna, najmniej udana, tak kiepskiej w światło zimy nie pamiętam wcześniej
    9.

Seria eksperymentalna Jakoś czyż pasuje mi na niebieskim tle, choć wiem, że kolorystyka kontrowersyjna
    10.

Pozdrawiam

Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Kamilu, cała seria bdb w moim odczuciu, na pewno kadry wyróżnia to że w większości są w naturalnym środowisku ptaka/ nie jak u mnie karmnikowe /. Jakość i kolory, jak zwykle super.

Domyślnie

Wszystkie fajne ale seria minimalistyczna dla mnie najlepsza
    Canon

Domyślnie

Andrzeju, zdjęcia karmnikowe nie są gorsze, są po prostu inne Warto jedynie zadbać o kompozycję, przemyśleć skrupulatnie kadr, skoro już mamy taką możliwość
    Cytat Zamieszczone przez Atum Zobacz posta
    2 świetna
    A reszta do kosza
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Andrzeju, zdjęcia karmnikowe nie są gorsze, są po prostu inne Warto jedynie zadbać o kompozycję, przemyśleć skrupulatnie kadr, skoro już mamy taką możliwość
    Dobrze napisane

Domyślnie

1 szeroko ale super kompozycja którą tworzy rozmyte ciekawe kolorystycznie tło
    seria minimalistyczna i środowiskowa zdecydowanie się wyróżnia trudno by było wybrać najlepsze
    3 i 8 dość centralne kadry wydaje mi się
    ostatnie faktycznie odstaje od pozostałych ze względu na zimną kolorystykę, ale kadrowo i jakościowo jak najbardziej

Domyślnie

8 i 10 nie pasuje mi. reszta jak zawsze - Klasa!

Domyślnie

Wszystkie zdjęcia bardzo dobre ale moim skromnym zdaniem na szczególne wyróżnienie zasługują :
    1. piękny , środowiskowy kadr , fajna zimna kolorystyka
    2 i 3 . fajne pozy ptaka i świetnie rozłożona głębia ostrości
    5. fajnie skadrowana i świetne jednolite tło.
    9. szkoda że głowa poruszona , byłoby super !!
    Pozdrawiam

Domyślnie

Kadry bardzo dobre, jak mam wyróżnić to 4-1-2
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów