no a ja widzisz widzialem takich bardzo duzo
Szukaj
no a ja widzisz widzialem takich bardzo duzo
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Zdjęcie dobre, lepszy kolor.
p.s. komercyjna strona w temacie jest zgodna z regulaminem?
pozdrawiam
Tomek
nie nie jest i to jest moj blad prosze o poprawienie admina
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Zwykle nie komentuję pod Twoimi zdjęciami, bo i tak masz już taką naparzankę, że konstruktywna krytyka gdzieś by tam zginęła. Ale tym razem się odezwę, bo naprawdę mi się podoba, a wszystkie zmiany to ulepszanie dobrego.
Dziewczyna wygląda naturalnie, deszczowa pogoda pomaga, a bliskość wieży jest bardzo nadająca klimatu. Bomba.
Co można by zrobić lepiej? Może użyć czasu, który by pokazał więcej deszczu, może mniej bokehować i może użyć innego formatu, aby pozbyć się zupełnie niepotrzebnej lewej strony. Wtedy wieża zachodząca na sylwetkę miałaby jeszcze więcej uzasadnienia i robiłaby jeszcze mocniejszą kompozycję, która by gadała całym kadrem. Jednak nie każdy ma 6x7 pod ręką więc można przymknąć oko
Ale tak jak mówiłem - i tak jest dobrze.
EDYTA:
Aż z ciekawości sprawdziłem. Nie jest może idealnie, bo należałoby troszkę inaczej kadrować, ale kwadrat wydaje się (wyjątkowo) ciekawym pomysłem. Mam nadzieję, że widać co mam na myśli, no i że się nie obrazisz za modyfikację
Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 11-04-2013 o 21:27
Świetneczekam na więcej
![]()
Blech, kicz i sztampa. Trzeba było chociaż aparat opanować, zanim zrobiłeś zdjęcie.
bardzo dziekuje za sugestie. i napewno jest cos w tym co pokazałes
oczywiscie wezme to pod uwage w momencie druku.
pozdrawiam
_Ocean_ wiesz co ci powiem)) kto sie wróblem urodził kanarkiem nie zdechnie....
) pozdrawiam cie serdecznie i zycze samych sukcesów.
jak chcesz moge ci aparacik porzyczyc
bo d7000 z tymi gownianymi obietywami nawet kolo mojego nie lezał![]()
Ostatnio edytowane przez hanibal ; 11-04-2013 o 22:57
chciałem się rozpłynąć nad tym zdjęciem i powazelinować Ci, ale przez takie komentarz odechciewa się człowiekowi. Ze swojej strony życzę Ci abyś umiał lekceważyć zaczepki trolli i samemu kontrolować swoje słowo pisane.
Dodatkowo, do wykonania takiego zdjęcia myślę, że d3 z 70-200 lub 84/1,4 nie jest koniecznym zestawem...
Zdjęcie świetne, późniejsza korespondencja psuje jego odbiór
Skontaktuj się z nami