Szukaj
3 i 4 bardzo w porządku, chociaż obie trochę przeostrzone (zobacz co się dzieje ze strunami).
To chyba mój problem ostatnio z tą ostrością, ale pracuję na innym ekranie i daje się to we znaki.
Dzięki za opinie i pozdrawiam
Może
6:
Ostatnio edytowane przez M-P ; 12-04-2013 o 00:07
D90 || N18-105 || N35 2.0D || N50 1.4D || J135 3.5
przjemne energiczne foty, 4 i 5 może przydalo by sie ciaśniej? 3 mega udana
3 wymiata... Ogień - dosłownie i w przenośni. Fajnie wykorzystane warunki
Tylko te podpisy trochę przeszkadzają... A na serio, nie lubię zdjęć koncertowych, ale te naprawdę dobre.
Ja wręcz przeciwnie - lubię koncertówki i sam bym chciał to robić na wysokim poziomie. Dlatego też patrzę na wszystko, co mogę i obserwuję kolory, ostrość, ustawienie fotografa w stosunku do sceny, kompozycję, obróbkę, wyłapywanie ekspresji na twarzy, artystyczne krzywe kadry, kolorowanki, efekty i inne takie.
Uwagi mam tylko dwie:
Nr 2 - obcięty but i widziałbym muzyka w centrum kadru, wtedy gryf gitary i prawa noga byłyby przekątną zdjęcia - mogłoby to nieźle wyglądać, tak myślęDo tego gitara wysunięta w prawo na zdjęciu byłaby równoważona sprzętem stojącym po lewej na scenie.
Nr 4 - trochę za dużo naokoło jak dla mnie, ale też z drugiej strony rozumiem, że chodziło o złapanie reflektora w całości
I to chyba tyle. Najlepsza dla mnie jest fotka nr 3![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Zawsze lepiej patrzy się z boku i ocenia![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Fajne zdjęcia - jeśli miałbyś więcej to może warto poszukać i pokazać inne - za wyjątkiem pierwszego i perkusisty wszyscy są w rozkroku. Chyba tak muzykujący potrzebują ale może przydałoby się trochę urozmaicenia dla oglądających
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Skontaktuj się z nami