Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Anti-Putin protest - 9 kwietnia

Kilka zdjęć z wczorajszych protestów pod ambasadą rosyjską - 9 kwietnia 2013 r. To mój pierwszy reportaż, więc będę wdzięczny za wszelkie słowa krytyki.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    Ostatnio edytowane przez De Camtrois ; 10-04-2013 o 11:48

Domyślnie

zdjęcia bardzo dobre, są emocje. Mi się podobają zdjęcia.
    *** nie podoba mi się to co Ci ludzie robią, średnia wieku 100lat a zachowują się jak... ehhh nie o tym wątek, sory

trochę duże zdjęcia
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    zdjęcia bardzo dobre, są emocje. Mi się podobają zdjęcia.
    *** nie podoba mi się to co Ci ludzie robią, średnia wieku 100lat a zachowują się jak... ehhh nie o tym wątek, sory

trochę duże zdjęcia
    Jako autor staram się zachować bezstronność w ocenie, ale bardzo dziękuję za komentarz.
    Zastanawiałem się, czy lepiej pasuje do tego kolor, czy B&W - wybrałem B&W ze względu na podkreślenie emocji właśnie. Mam nadzieję, że to dobry wybór, choć nie wszystkim się podoba.

Domyślnie

Dobrze zacząłeś ten reportaż. Brakuje mi natomiast zakończenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaczy_Grzmot Zobacz posta
    Dobrze zacząłeś ten reportaż. Brakuje mi natomiast zakończenia.
    bo właściwie ciężko nawet powiedzieć kiedy to się skończyło, w pewnym momencie ludzie zaczęli się zbierać, ale właściwie cały tłum szedł razem, więc ciężko było uchwycić moment "rozchodzenia się", czy znużenia ludzi. Gdybym chciał to zamknąć jakąś klamrą wrzuciłbym jeszcze zdjęcie z "tyłów" zbiorowiska, jedno z ostatnich jakie zrobiłem:

widać, że zrobiło się już luźniej, a uczestnicy przybrali raczej pozę obserwatorów...

Domyślnie

Same zdjęcia świetne, jednak jako spójny reportaż troszkę niedopracowane ze względu kolejności fotek
    Otwarcie jest znakomite, wtedy pojawia się zbyt wiele zbliżeń obok siebie i brak jako takiego uwieńczenia tej historii
    D90 || N18-105 || N35 2.0D || N50 1.4D || J135 3.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M-P Zobacz posta
    Same zdjęcia świetne, jednak jako spójny reportaż troszkę niedopracowane ze względu kolejności fotek
    Otwarcie jest znakomite, wtedy pojawia się zbyt wiele zbliżeń obok siebie i brak jako takiego uwieńczenia tej historii
    A mogę poprosić o Wasze propozycje w tej kwestii? Na pewno można zrobić to lepiej, ale w tym momencie czuję jeszcze brak doświadczenia. Tak jak napisałem to mój pierwszy raz Koleżanki, Koledzy - proszę o podpowiedź!

Domyślnie

1,2,6,3,8,9, i zamknięcie tym z ostatniej wrzuty

Chodzi o to, że 3,4,5 pod rząd są nudne, 7 i 10 mało wnoszą, ale to co dorzuciłeś wyżej jest świetne do zamknięcia tego wszystkiego
    D90 || N18-105 || N35 2.0D || N50 1.4D || J135 3.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M-P Zobacz posta
    1,2,6,3,8,9, i zamknięcie tym z ostatniej wrzuty

Chodzi o to, że 3,4,5 pod rząd są nudne, 7 i 10 mało wnoszą, ale to co dorzuciłeś wyżej jest świetne do zamknięcia tego wszystkiego
    dzięki, coś w tym jest

Domyślnie

Proszę pomniejszyć pionowe kadry, max. to 850px wysokości. Nowe linki można przysłać któremuś z moderatorów. Do tego czasu wątek zamknięty.

Uprawnienia umieszczania postów