Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Rocznica zobowiązuje...

Obalę rząd!

Domyślnie

To musi być litrowa flaszka - inaczej nie wyda na 12 kieliszków i jeszcze pół butelki mieć na później

Domyślnie

He, he, widziałem już na monsterze
    Czyżbyś obalał przy pomocy Ruskiej wódki?
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Nie ma pozniej! Liczy sie tu i teraz Nigdy wiecej ruskiej wodki po niej ludzie slepna

Domyślnie

Śpieszmy się więc pić tą wódkę, tak szybko się ściemnia.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

To prawdziwa wóda, czy zwykła kranówa? A może ruskie paliwo do rakiet? Bo z tego co wiem zdania są podzielone i krażą różne wersje na ten temat.
    Pomiar słupa cieczy w butelce też pozostaje w sprzeczności w stosunku do tego co zostało już rozlane i być może należy powołać w tej sprawie specjalną komisję?
    A może poprostu skoro wódka już rozlana, przyjąć sprawę po męsku i osuszyć butelkę do końca przyjmując na klatę fakty i objawy dnia następnego?

Domyślnie

Na fotce masz RZAD, a nie rząd. Poza tym cool.

Domyślnie

Zmaściłeś stylizację. Tam powinny małpki lotnicze stać a na końcu zimny Lech
    red light, dark room...

Domyślnie

Tak patrzę na grubaska na tej dokumentalnej fotce i jedyne co mi przychodzi na myśl to jak przekazać dla niego 1%.
    Festina lente!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów