Szukaj
Jedynka mi się widzi i to bardzooo się widzi!
Fuji
Zdecydowanie 1 najładniejsza z całego setu
4- musisz podkarmić bo jakaś chudzinaszczegół GO dobre, ładnie śnieg wyprowadzony mimo ostrego światła.
5- zbyt mocno świecił drugi plan więc trochę płasko wyszło.
6- trochę jasno, ja bym ściemnił mimo ewentualnej mory drugiego planu - ale ptasiek wzorcowy
serdecznie pozdrawiam
Mariusz...nie masz właściwego szkła....czyli szyby.!u mnie nie latają![]()
![]()
Komentarz...szacun..![]()
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Szczygieł świetnie wyszedł, pozostałe miłe dla oka kadry.
1 Najlepsza, a 5 moim zdaniem bardzo odbiega od pozostałych
D800 | D800 | N16 2.8 | N14-24 | N70-200 2.8 II | S35 1.4 ART | S50 1.4 ART | S85 1.4 | N105 2.8 VR Micro | SB-800 | SB-900 |
O wiele lepsze zdjęcia niż z poprzedniego setu nareszcie P. Andrzej wyszedł spoza okien!!!
1. Szczygieł ładnie odwzorowana kolorystyka ptaka z jego szczegółami, tylko ten kwadratowy kadr jak gdyby zdjęcie rozciągnięte w górę jestem ciekaw co jest w prawym dolnym rogu (zamglone)?
2. Ładny dzwoniec, 300/f4 chyba przymknięta na 4 ostrość na oczku, bravo
3. Pani czyżowa moim zdaniem ciut za mocno wyostrzona widać szumy na czarnych piórkach.
4. Wróbelek, moim zdaniem nie pasujący do całego setu.
5. Bogatka ładna, ale tło bym zmienił (duża plama w tle).
6. Pani dzwońcowa bardzo mi się podoba, troszkę przeszkadza patyczek w prawym górnym rogu.
Pozdrawiam P. Andrzeju czekam na więcej!
D7100, N 300/f4 + TC14
http://www.januszszyma.com/
Skontaktuj się z nami