Witajcie... ostatnio poczyniona spontanicznie...Jak wam się to widzi?
Sax & Aga
Szukaj
Witajcie... ostatnio poczyniona spontanicznie...Jak wam się to widzi?
Sax & Aga
dziwne zdjęcie, bo po jednaj stronie jest jakiś światłocień, ale poruszony, a po drugiej jest czarna plama na jasnej plamie z wyodrębniającym się profilem, z dziwną grzywką, to wszystko w jakimś dziwnym kadrze
gdybyś dorobił do tego jakąś treść to może, ale w ten sposób.... no nie wiem
A dla mnie super fota
A jasne tło jak na miare szyte (szyte?) dla ciemnej sylwetki 'Agi'.
Super!!
P.S - ludzie przestańcie patrzeć na poruszenie, ostrość, kontrasty, głębię, kadr - i tak dla odmiany napiszcie jakie emocje w was wywołuje zdjęcie.
Coraz częście odnosze wrażenie, że to forum technokratów.
Yashica 124G|D3000|D700|S 12-24|N 24-70|N 50 1.4 AF-S|N 80-200 AF-S|SB-800|
Jakubs... jakoś nigdy nie dorabiałem filozofii do fotki ;( Ftoka poczyniona "na żywca", ot znajoma się przechadzała w tle był plakat koncertu jazzowego za szybą i on już był "ruszony"... żadnego ustawiania. Tło za Agą naturalnie jasne i górnym wyciemnieniem... a że nie żyleta... dla mnie to ożywia fotkę, nadaje jej ruchu...Niech sie broni sama![]()
Dzięki za spędzone chwilki![]()
fotone ale właśnie problem, że mi się nie podoba i nie wywołuje żadnych emocji... nawet bym chciał, ale nie...
co ja poradzę, że mi się poruszone zdjęcia nie podobają... błąd w sztuce, wg mnie, i może nawet się obronić, ale musi mieć jakieś znaczenie... nie może być tak, że jak już saksofon- to może być poruszony bez powodu, przymajmniej dla mnie
a co do zdjęcia to może je ktoś i w galerii powiesić, może być cudem fotografii, ale mój sąd pozostanie jak napisałem - jestem szczerym technokratą
Gemini ja właśnie spędziłem te chwilki, bo generalnie lubię dziwne zdjęcia i lubię w nich czegoś się dokopywać i kierunek słuszny... a może za bardzo grymaszę![]()
Skontaktuj się z nami