Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diabel200 Zobacz posta
    Panno/i Joanno co prawda i tak pewnie nigdy nie uda mi się stworzyć choć jednego zdjęcia abym mógł je nazwać: jak u Qustry, ale mimo wszystko dziękuję, bo chyba na FB kiedyś pytałem dokładnie o to zdjęcie
    wiem że pewnie tego nawet nie zauważyłaś, ale mimo wszystko czuję się wyróżniony z tłumu.
    a tam ja u qstry, wyrob swoj wlasny styl!!! Masz zrodlo, to teraz kombinuj!
    Prawda jest taka, ze dostaje tak duzo zapytan o obrobke i technikalia, ze odpisanie na nie jest fizycznie niemozliwe... ;/
    Ale przygotowuje kilka tutoriali i mam w planach warsztaty. Jak ktos zainteresowany, to najlepiej mnie sledzic na facbooku, tam bede wrzucac info...

Domyślnie

Teraz umiem coś wiecej. Dzięki.

Domyślnie

Miło, że są osoby które pomimo ogromnego talentu, są "przystępne" i chcą dzielić się swoją wiedzą... dziękuję!
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

również dziękuję , zwłaszcza że dzielić się swoją wiedzą nieliczni potrafią .
    N i pare gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qstra Zobacz posta
    a tam ja u qstry, wyrob swoj wlasny styl!!! Masz zrodlo, to teraz kombinuj!
    Prawda jest taka, ze dostaje tak duzo zapytan o obrobke i technikalia, ze odpisanie na nie jest fizycznie niemozliwe... ;/
    Ale przygotowuje kilka tutoriali i mam w planach warsztaty. Jak ktos zainteresowany, to najlepiej mnie sledzic na facbooku, tam bede wrzucac info...
    Żeby go czyt. STYL wyrobić trzeba coś potrafić niestety, a ja to tak wiesz
    Na FB śledze, śledzę, i rozumiem że nie zdradzasz tajników, nie podajesz na tacy, bo to twoja praca.
    Na chwilę obecną, i na miarę mojego wolnego czasu szukam, oglądam tutoriale itp. Niestety to mnie chyba przerasta.
    Ale może kiedyś z pomocą twoich tutoriali nauczę się czegoś, a poźniej to już tylko warsztaty, bo przy mojej obecnej znajomości Ps, na warsztaty bym się chyba nie zdecydował.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów