Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Natalia

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Barcin/Bydgoszcz

Domyślnie Natalia

Cześć,

poniżej kilka zdjęć mojej lubej, które poczyniłem wczoraj. Zapraszam do oceny

1.
    2.
    3.
    4.

Na koniec mały bonus, odstający od serii:

Domyślnie

Moim zdaniem lewa dłoń modelki psuje efekt.

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Barcin/Bydgoszcz

Domyślnie

NA którym zdjęciu?

Domyślnie

pewnie chodzi o ostatnie zdjęcie - lewa ręka troche może niefortunnie ułożona i przy takim kadrze masywnie wyszły nogi - co jak widac na wcześniejszych zdjęciach nie jest prawdą .
    Zwróć uwagę następnym razem na ułożenie nóg - np na 1 zdjęciu takie równoległe ustawienie stóp i to jeszcze z kolanami pod kątem prostym wygląda dziwnie - wystarczyło poporosic zeby ustawiła jedną stopę przed drugą i dodatkow przednią oparła na obcasie a tylną na palcach i gwarantuje że od razu zdjęcie nabrało by innego smaku , tutaj tez lewa dłoń niepotrzebnie się schowała - przełożona na udo od strony aparatu...... - no ale następnym razem na pewno dopilnujesz szczegółów
    pozdrawiam

Domyślnie

No modelka ideał...
    2,3,4 fajne, reszta do mnie nie przemawia.
    "Nikon"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megas Zobacz posta
    NA którym zdjęciu?
    Szczególnie na jedynce.

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Domyślnie

Wydaje mi się, że bonus odstaje w bardzo ciekawym kierunku, poszedł bym nieco dalej w tamtą stronę. Chociaż pozostałe też są fajne, bardzo fajna dziewczyna
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Domyślnie

Kiepska ze mnie modelka

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wieliczka

Domyślnie

1,4 i bonus najciekawsze.
    Na 1 faktycznie (za Pelo) jakby nad stopami popracować, poza byłaby w pełni udana.
    Ad 4 na układ dłoni zawsze trza uważać, to fakt . Akurat na tej fotografii "góra" - spojrzenie, oczy i włosy robią swoje, więc ja osobiście tych dłoni nie widzę. Spróbuj może to jakoś przekadrować, to się nie będą czepiać :P

Cytat Zamieszczone przez wholenuts Zobacz posta
    Kiepska ze mnie modelka
    Skromność to pozytywna cecha, lecz w przypadku w/w zdjęć nie masz za bardzo powodów do wypowiadania takiej radykalnej opinii... Najważniejsze że są chęci do współpracy z fotografem + cierpliwość (jednego i drugiego jak najwięcej życzę). Będzie fun, a reszta jest do ogarnięcia

Domyślnie

Do tego, co powiedział Pelo dorzucę tylko, że osobiście drażni mnie taki szczegół jak resztki śniegu na butach. Wiem, ze ciężko coś takiego przewidzieć i chodzić z miotełką, ale mi to się rzuca w oczy. Poza tym podoba mi się obróbka i naturalność modelki.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów