Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie orange fruits beauty

jedno, pod ocenkę właściwie - bo to moje pierwsze beauty - pierwsze pod względem świecenia i pierwsze pod względem retuszu. Co poprawić, co zmienić.... ??
    1.

Domyślnie

Pomarancza w dloni jest nienaturalna i wklejana.... ale ja laik krajobrazowiec jestem....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

zapewniam że pomarańcza nie jest wklejana - Iza trzymała ją w palcach - ktoś jeszcze takie wrażenie odnosi ??

Domyślnie

ja również niestety... czuję, że bez pomarańczy byłoby lepiej poza tym zobacz co się z nosem dzieje, można by poprawić retusz w tym miejscu...
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

mowimy rozumiem o czubku nosa ??

Domyślnie

o bokach nosa jakaś dziwna faktura powstała albo coś...
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Mam wrażenie, że to wina jakiegoś dziwnego ostrzenia zdjęcia, nie zaszalałeś przypadkiem z wygładzaniem a później wyostrzaniem?

Zdjęcie fajne

Domyślnie

dzieki za uwagi - pierwsze juz poprawione dla modelki i wizażystki - no to jeszcze jedno z tej samej sesji - nadal wszelkie uwagi mile widziane

2.

Domyślnie

2 zdecydowanie bardziej mi się podoba kadrowo.
    Spróbowałbym wyrównać odcień makijażu oczu z pomarańczą, chyba spójniej by to wyglądało
    Modelka ma krzywo położone cienie na policzki, czy to światło taki efekt zrobiło?
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Jak tu weszlam to pomyslalam "wow" Później rzeczywiście ta pomarancza sie rzucila w oczy,ale moze ,dlatego ze przeczytalam komentarze. Oprocz niej to nic bym nie zmieniala,naprawde extra!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów