Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Julka :)

Domyślnie Julka :)

Witam serdecznie, pierwszy raz chciałbym pokazać swoje wypociny na forum, prosze o ocene tego co widzicie poniżej:

1.

2.

Pozdrawiam i czekam na opinię z waszej strony

Domyślnie

hehe... różowa czapka No Fear

A zdjęcia ujdą w sumie. Na jedynce brakuje mi dłoni, bo jak już pokazujesz tak dużo ręki, to przydały by się również dłonie. Dwójka natomiast trochę za ciasna moim zdaniem.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

szkoda, że twarz jest w cieniu - oczy ma fajne i bardzo kontrastowo by wyszły te kolorowe tęczówki
    D300 + kilka szkiełek + lampa + statyw

Domyślnie

...a i faktycznie te rączki gdzieś mi uciekły, człowiek się musi jeszcze troche naumieć patrzeć przez wizjera, Megazordon dzięki za ocene i drobne wskazówki

Domyślnie

do rodzinnego albumu super zdjęcia jako zdjęcia są ok ale głównie patrz na wartość emocjonalną tych zdjęć, tu dziewczynka ma "namacalny" charakter i to mi się podoba po latach to będą bardzo fajne zdjęcia
    duzy plus a jak sie do wizjera przyzwyczaisz i wyciagniesz jego korzysci to nie zamienisz go juz na "live view"
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

Domyślnie

Do wizjera ''przyzwyczajam'' się cały czas gdy podnosze go do oka, (ucze się przez niego patrzeć)
    choć dodam, że nie używałem nigdy "live view"

Dodam jeszcze, że dziewczynka na zdjęciu ma bardzo "namacalny" charakter i ciesze się, że ktoś to zauważył,
    dzięki za odp. Kacper_84

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARKACZU Zobacz posta
    ciesze się, że ktoś to zauważył
    zauważył bo zdjecie to dobrze pokazało sobie dziękuj
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

Domyślnie

...ale miło się człowiekowi robi jak ktoś go pochwali

Domyślnie

Hmmm... No na początek może być. Na razie po Tobie nie pojeżdżę, dawaj następne to się zobaczy
    Pozdroofka od Minolciarza!

Domyślnie

Witam szanownego koleżke na najlepszym forum. Na pewno coś więcej będzie, więc okazje będziesz miał na pewno

Uprawnienia umieszczania postów