Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Fish & Chips

Domyślnie

Mz. najlepiej dwójka.

Domyślnie

Przychylę się do przedmówcy - 2 najlepsza. Ewentualnie 5 gdyby dało się inaczej skadrować.

Domyślnie

ekskluzywna miseczka z duki nie pasuje do ryby w gazecie.. a ryba nie wyglada na rybe ..
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nie pasuja mi te rzeczy:
    1. noz
    2. polska gazeta
    3. miseczki
    4. kadrowanie (bo jakos tak ciasnawo tu i tam)

Domyślnie

nie wiem dlaczego ma nie pasować skoro tak się tę potrawę podaje?

mi narobiłeś takiego smaka, że aż ciężko uwierzyć.
    FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800

Domyślnie

Dwójka nie przytłacza nadmiarem wrażeń, więc najbardziej mi podchodzi, choć z lewej i z prawej mogłoby być odrobinę więcej miejsca. Podoba mi się gazeta, a że polska? To gazeta kupiona przez Polaka mieszkającego w Londynie
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za uwagi. Faktycznie miseczki zbyt nowe w porównaniu z nożem. A co do ryby to miała być pokrojona w paseczki mniej więcej grubości frytek, aby można było konsumować raz to frytkę raz to rybę. Może po prostu inaczej. Co do kadrowania to kwestia gustu. Mi np: nie podobają się zdjęcia, gdzie wszystko mieści się w kadrze, jest wrażenie wyizolowania i sztuczności, a tak jak coś wychodzi poza kadr to historia gdzieś tam toczy się dalej i można by pomyśleć, że gdzieś dalej coś się dzieje....

Domyślnie

Chyba niezbyt mi pasują te niebieskie deski, ale to rzecz gustu.
    Zastanawiałem się, czy nie za mocne cienie (kontra konkretnie zdaje się świeci), ale w sumie po kilku powrotach do zdjęć, przyzwyczaiłem się
    Ogólnie fajnie jest

Uprawnienia umieszczania postów