Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Aga i Kamil

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siona Zobacz posta
    mi fotka tez podoba się bardzo.
    niestety sposób prezentacji - jako zajawki do włażenia na fejsa już nie bardzo. uważam to za sposób na nabijanie ruch na profilu - co jest wyraźnie niesmaczne.
    Cytat Zamieszczone przez maddeleine Zobacz posta
    interpretacja mojej "zajawki" w taki sposób mnie trochę boli - wcale nie mam na celu nabijania ruchu na profilu - nie brakuje mi go na stronie znajduje się po prostu więcej zdjęć, ale uważam, że są zbyt słabe, by je tutaj pokazywać. Jednak jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do oglądania
    Uważam, że siona ma jednak trochę racji.
    Pokazujesz jedno zdjęcia, po czym wstawiasz link do swojego Facebooka, i na tym koniec.
    Mało tego, nie dałaś bezpośredniego linka do zdjęć z tej serii, tylko podałaś link do Twojego ogólnego profilu. Trzeba poszukać, żeby znaleźć zdjęcia, o których mowa.

Na tym forum, za jednym razem możesz wstawić (w tej kategorii) do 10 zdjęć.
    Co innego, gdy komuś te 10 zdjęć nie wystarcza (np. do opowiedzenia jakiejś historii) i w celu uzupełnienia zaprasza po więcej, np. na bloga.
    Gdybyś te zdjęcia uważała ze słabe, to pewnie i na Facebooka byś ich nie wstawiła

PS A zdjęcie jest ładne.
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bognik Zobacz posta
    Uważam, że siona ma jednak trochę racji.
    Pokazujesz jedno zdjęcia, po czym wstawiasz link do swojego Facebooka, i na tym koniec.
    Mało tego, nie dałaś bezpośredniego linka do zdjęć z tej serii, tylko podałaś link do Twojego ogólnego profilu. Trzeba poszukać, żeby znaleźć zdjęcia, o których mowa.
    Ale wiele ludzi tak robi (np. ja ) i jeszcze nikt o to nie miał pretensji, więc nie rozumiem

Poza tym to temat o zdjęciach, a nie o linku do FB...
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

no to proszę o więcej, bo się podoba i to bardzo. Świetne kolory,fajne stonowane, ciepły klimat zdjęcia. Kadrowanie tylko trochę fikuśne, jakoś tak leci i sprawia "pijankowate" wrażenie. Ale generalnie jestem na TAK
    D700 // S 24-70 2,8 // N 35 1.8 DX // SB700 //

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów