Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie NBA 2k13 steam key

Nie wiem, czy są tu jacyś zapaleńcy tej serii, ale mam pytanie. Normalnie ta gra kosztuje od 90 pln wzwyż. Na popularnym serwisie oferowane są steam key od 45 pln. Sprawdzone to? Chciałem za znajomym online pograć, więc chcę być w 100% pewien, że nie utopię 45 pln.

Domyślnie

Pisałem kiedyś zapytanie do STEAM w tej sprawie bo chciałem zakupić inną grę. Odpowiedź była taka, że firmy działające na allegro które wymieniłem nie mają praw do sprzedaży cyfrowych wersji gier ani samych kluczy, i zainstalowanie takiego czegoś może skutkować blokadą konta steam, bo gra nie pochodzi z legalnego źródła.

Jednak ludzie to kupują masowo, i kont nie tracą, widocznie nie jest to legalne, ale sprawdzają to albo bardzo rzadko albo w ogóle tego nie robią. Ja odpuściłem, mam za dużo gier na steam normalnie kupionych przez Steam, żeby za oszczędność 30-40zł na kolejnej pozycji kupionej w innym miejscu stracić całe konto bez możliwości odzyskania.
    ;]

Domyślnie

podobno są to klucze z innego kraju... czyli np Ukrainy... ceny tam są niższe więc się opłaca... niby nielegalne... ale kto Ci zabroni kupić klucz na Ukr... albo w innym kraju... generalnie nie banują, bo dla większości dużych firm Polska i inne kraje nadbałtyckie to jedna swołocz

PS Jest to jednak opinia zasłyszana na jednym z dużych forów komputerowych od kogoś kto takie klucze dystrybuował...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Dzięki Panowie za odpowiedź.
    Z zakupu jednak najprawdopodobniej nic nie wyjdzie, bo 2K Sports okroiło wersję na PC i z tego co się dowiedziałem, nie ma możliwości zagrać online z wybraną osobą. Z tego tez powodu, że jest to wersja okrojona w stosunku do wersji na PS3, cena jest dwukrotnie niższa...kurde, ps3 teraz nie kupię...co za żenada, żeby tak traktować użytkowników kompów...

Uprawnienia umieszczania postów