Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie torby spacerniaki

Witam

mam zamiar zakupić torbę która ma być wyłącznie na spacery. W torbie ma znajdować się maksymalnie D700 i 2 obiektywy N70-200 i N24-70 (lub zamiennie N14-24) , lampa SB900 + kilka gadżetów w torbie. Główną moją potrzeba jest to aby torbę wygodnie się nosiło na długich spacerach i aby był dobry/szybki dostęp do sprzętu. Torba nie ma spełniać funkcji torby do przewożenia całego sprzętu w podróży.

Bardzo podobają mi się poniższe propozycje:

a) ThinkTank Retrospective 20
    b) Think Tank Retrospective 30

Czy ktoś z Was ma którąś z nich i jest w stanie podzielić się swoimi spostrzeżeniami a propos tych torb?

Domyślnie

Używam TT Retrospective 10. Do tego co chcesz nosić spokojnie wystarczy. Jedynie w pionie nie bardzo 70-200/2,8 podpieta do puszki. W każdym razie TT R10 do "spacerów" dla mnie wygodna bo mała a pojemna. Szczególnie jak mam jeden korpus i trzy stałki.
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Polecam Torbę LowePro Classified 160AW sam taką posiadam i jestem zadowolony akurat mam ją na sprzedaż ponieważ rezygnuję z fotografii dlatego pozbywam się całego sprzętu. Na torbę jest wieczysta gwarancja. Kupiona w listopadzie w 2012 roku jest jak nówka mało używana.
    Nikon D300, Nikkor AF-S 70-200 f/2,8G ED VRII, Sigma 50 F1.4 EX DG HSM, SB-900
    www.mateuszbanasik.digartfolio.pl

Domyślnie

a ja polecam abyś utworzył swój wątek w dziale _SPRZEDAM_ akurat ta torba która proponujesz mi się nie podoba , jest za mała.
    tu chciałem porozmawiać o torbach Think Tank Retrospective 20 i 30.
    Ostatnio edytowane przez pablodub ; 02-04-2013 o 09:47

Uprawnienia umieszczania postów