Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie [narty] Tatra Freeride Open - rozgrzewka

Jakiś miesiąc temu na Chopoku odbyły się zawody freeridowe Tatra Freeride Open - nieoficjalne mistrzostwa Polski. W pierwszy dzień wszyscy zabrali się za ostre trenowanie. Piękna pogoda i spora ilość śniegu zdecydowanie zachęcała do dobrej zabawy
    http://www.tommysuperstar.com/galerie.php?galeria=234

1

2

3

4

5

6

7

8

Domyślnie

1,2,3 są dla mnie meega super czadowe
    A 6 to taka kraina pokryta śniegiem
    Nigdy nie byłem na takiej wysokości a jak patrze na 1 to wydaje mi się jakbym tam był
    Od strony technicznej się nie wypowiadam bo się nie znam ale pewnie ktoś się znajdzie i powie, że na 6 na dole widać jakieś krzaki ale ja na to nie zwracam uwagi
    Zdjęcia mi się bardzo podobają !

Zdjęcia na stronie też fajne Aż Cię polubię na fejsbuku

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Desperados ; 26-03-2013 o 19:59
    D300 + MB-D10 + N35 1.8G + 85 1.8G + Sb-900

Domyślnie

Świetna seria, najbardziej przypadło mi do gustu foto nr. 6, bardzo oryginalne ujęcie robi wrażenie, Jedynie te patyki warto byłoby usunąć.

Domyślnie

No tym razem w Twoim stylu
    Dla mnie najbardziej przypadła do gustu jedynka... jest moc w takiej przestrzeni, nachyleniu i narciarzu dla właściwego odbioru proporcji...
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Cały set na bardzo wysokim poziomie (jak i większość Twoich zdjęć), ale mnie najbardziej wymiata nr 3... świetna kompozycja, światło... super

Domyślnie

genialny set. 5tka tylko mi tutaj nie pasuje. chodzi i porównanie z innymi
    FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800

Domyślnie

Genialne zdjęcia z naciskiem na PERŁY: 1,2,3
    Jak dobrze, że tu wszedłem
    "Nikon"

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Swietny zestawik, jak dla mnie faworyci to 1,3,6.

Domyślnie

dzięki! najważniejsze że każdy coś dla siebie znalazł, a właśnie taki przekrojowy mix chciałem pokazać co do patyków na 6 to w sumie je dopiero teraz zauważyłem, a wtedy były jedynym punktem oparcia na skale żeby sobie nie skoczyć z aparatem przez przypadek, po tym jak narciarz dla żartu mnie dość mocno śniegiem okrasił

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów