Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Zimowa wiosna

Domyślnie Zimowa wiosna

Foty są co najwyżej takie sobie, bo nieba nie ma lub motyw jest kiepski. Jednak mimo tych poważnych wad zdecydowałem się na ich pokazanie.

1.

2.

Zapraszam.

LED ZEPPELIN

maniak666
    Gość

Domyślnie

Przymroziło i u mnie, choć to nie DDR. Jedynkę kupuję, choć uciachałbym nieco nieba, i to nie ze wzgledu że nic na nim się nie dzieje, po prostu lepiej mi po ciachnięciu wygląda.
    Dwójka poza przyjemnym światłem jakoś nie powala. I nawet nie o motyw tu się rozchodzi.
    "Pierwszowrażeniowiec" jestem i nie zagadało.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    ..... Jedynkę kupuję, choć uciachałbym nieco nieba, i to nie ze wzgledu że nic na nim się nie dzieje, po prostu lepiej mi po ciachnięciu wygląda.
    Dwójka poza przyjemnym światłem jakoś nie powala. I nawet nie o motyw tu się rozchodzi.
    W pełni za Andrzejem. Jedynka przycięta jest całkiem sympatyczna.
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Przymroziło i u mnie, choć to nie DDR. Jedynkę kupuję, choć uciachałbym nieco nieba, i to nie ze wzgledu że nic na nim się nie dzieje, po prostu lepiej mi po ciachnięciu wygląda.
    Cięcia nie będzie, ma być pusto by oczy spoczęły na motywie. W sumie mniejsza ilość nieba niczego tu nie zmienia, nie ma wpływu na kierunkowaniu wzroku. Moim zdaniem oczywista.
    Co do przyczepy... Może zrobię ją kiedyś jeszcze raz na "ostro", nie wiem. Zwróć za to uwagę na kształt tablicy rejestracyjnej, takie były tylko w socjalizmie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jedyneczkę jak najbardziej łykam, te drzewka są tak fotogeniczne, że nawet z takim niebem mi pasi. Z dwójki natomiast z tym DDR-owskim złomem najbardziej podchodzą mi drzewka z jedynki
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Bardzo gustowne swiato zlapane na 1. Podoba mi sie jak oswietlilo ten pagorek.
    Kadrowo bez wyrywania czesci ciala, ale jest ok.
    Ogolnie mi pasuje, tak spokojnie i troche delikatnie na focie...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Jedynka jest ok tak jak napisali przedmówcy.

Co do dwójki to jak już gdzieś pisałem pokaż ją z mocnym niebem i szerzej
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

dlaczego jeszcze nie ma bełkotu nt. niebieskiego śniegu? :O

Domyślnie

1 jest świetna, może warto w B&W
    2 nie jestem fanem przyczep, wiec milcze
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów