Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Indie

Domyślnie

Raz jeszcze ślicznie dziękuje.
    Amadeusz wątpię by zazdrościli, późniejsze uwagi kolegów było bardzo rzeczowe i trafne, trzeba tylko czytać między wierszami
    To że brak mi konsekwencji też jest prawdą.

Jakbym był dobry to by mnie tu nie było, przyszedłem się podszkolić z tego czego w książkach nie przeczytam i rad będę za konstruktywną krytykę i rady.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    tak masz rację. Rozgryzłeś mnie. Zazdrość przeze mnie przemawia w każdel literce moich wpisów.
    Widzę, że trafiłem Nie nadymaj się tak bo nie ma sensu. Napisałeś głupotę, że "pstrykane dookoła bezsensu". Nie pisz bzdur, tym bardziej, że wyjaśnił, iż podchodził blisko - i to widać.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Widzę, że trafiłem Nie nadymaj się tak bo nie ma sensu. Napisałeś głupotę, że "pstrykane dookoła bezsensu". Nie pisz bzdur, tym bardziej, że wyjaśnił, iż podchodził blisko - i to widać.
    bo było pstrykane dookoła. I niekt się nie nadyma poza Tobą. Zluzuj pory bo się zapocisz. Bez odbioru bo nie mam czasu na pisanie bzdur z Tobą.

Domyślnie

2,4,10
    Te foty mi się podobają - gdybyś tylko te foty tu wystawił - sądzę że nie byłoby zarzutu "pstrykania dookoła" (choć to mocno przesadzona ocena)

Domyślnie

stock nie oceniaj każdego swoją miarą, może Ty jak się pokręcisz dookoła to ci takie kadry i tematy same wpadają po szkło, zazdroszczę talentu. Ja się napociłem by je zrobić i wyjaśniłem ci nawet na kilku fotografiach dlaczego je wykonałem.

Słabe kadry OK, obróbka też OK, chętnie usłyszę które i co warto byłoby poprawić oraz o czym na przyszłość pamiętać, w końcu po to tu jestem.

fafniak masz rację, mogłem wrzucić dwa góra trzy ale wybrałem te które moim zdaniem są najciekawsze.
    moja ulubiona to 1 na 4 te halogeny mi nie pasują, ale nie dało się nic z tym zrobić.

Domyślnie

zupełnie przypadkowe... no porostu chaos... i zupełnie nic te zdjęcia nie mówią- jak np. nr 12 prima aprilis dzisiaj więc sobie mogę pozwolić
    dwasto i emce U-piter

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów