Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Cerkiew...

Domyślnie Cerkiew...

Wiem, że nie jest to za bardzo odpowiednia pora do fotografowania, ale przy takiej pogodzie, to aż żal byłoby nie zrobić żadnego zdjęcia
    Może komuś się spodoba.
    Wszelkie uwagi i komentarze mile widziane.

Zapraszam.

Pozdrawiam.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Miejscówka pewnie fajne, ale taki "ogólny" kadr nie był raczej kluczem do ciekawego jej pokazania. Jak sam zauważyłeś również i pora dnie nie pomaga w prezentacji. Pamiątka z wycieczki.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dzięki Andrzej Kombinowałem jak ją wykadrować, bo z prawej strony były już domy, a nie chciałem żeby coś się poza nią tam pojawiło.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Andrzej wszystko już napisał. Pamiątkowo jak najbardziej
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

te cerkwie ladnie wygladaja w nocy zwlaszcza te drewniane i iluminowane i zwlaszcza zima,bo snieg dodaje kontrstu i robi robote

Domyślnie

Złote godziny to nie są, ale kadr jest dobry. Mocne punkty są, przepaleń nie ma. Czego chcieć więcej? Wiadomo, że pora nie ta i niebo mogło lepiej się zaprezentować. Ja za całokształt jestem na TAK.
    Fuji

Domyślnie

jak najbardziej ja tez nie mam nic przeciwko,tylko zasugerowalem,ze wieczorem tez jest ok

Domyślnie

akurat w przypadku tej cerkwi wieczór odpada, niestety nie jest ona oświetlona. Dodam, że jest to jedyna cerkiew w regionie, która jest murowana
    Dzięki za komentarze.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

...kurde miejsce znane, ale nigdy z tej strony. Szkoda, że światło nie sprzyjało.
    Ja również byłbym za wieczorową porą, nie chodzi tu o iluminację, ale o światło typu księżyc, gwiaddy. Śnieg je trochę odbije i "rozjaskrzy" (co kolwiek to znaczy ).
    Kadr zostaje, pora: wieczór, albo pogodna noc i kolego wracasz tam i chwalisz się "podrasowanOM" fotOM.
    Jak to mawiają: zdrówko
    EDIT:
    I pospiesz się zanim jest śnieg, ...choć jak narazie ciągle dosypuje
    Ostatnio edytowane przez j@nek ; 26-03-2013 o 20:45
    Nikon D7100 N18-105 VR N55-300 VR N35mm f/1.8G i kilka M42
    Więcej na ... D&S FOTO

Uprawnienia umieszczania postów