1.
Blackpool Eye 2 by Sanches90s, on Flickr
2.
Burton on Trent dock for barges by Sanches90s, on Flickr
3.
Burton on Trent by Sanches90s, on Flickr
4.
Oslo at night City by Sanches90s, on Flickr
5.
Oslo at sunset 2 by Sanches90s, on Flickr
Szukaj
1.
Blackpool Eye 2 by Sanches90s, on Flickr
2.
Burton on Trent dock for barges by Sanches90s, on Flickr
3.
Burton on Trent by Sanches90s, on Flickr
4.
Oslo at night City by Sanches90s, on Flickr
5.
Oslo at sunset 2 by Sanches90s, on Flickr
Wszystkie fajne. Bardzo ciekawa obróbka(taka sterylna) podoba mi się!!!
Fuji
No mi to tu nic nie gra, od kadrów, po kolory i w kilku przypadkach dział pomylony. Najsłabszą stroną tych zdjęć jest obróbka.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Dzięki koledzy za komentarze. darek_d mogę się z Tobą zgodzić w dwóch pierwszych kwestiach, bo uczę się krajobrazu i nadal mam tendencje to przesadzania z obróbką a i kadry raczej takie niezbyt wyszukane. Ale by dział pomylić? to chyba lekko Cię poniosło![]()
Zdjęcia maja naprawdę potencjał. Jednak wolałbym inna obróbkę.
Baaardzo sympatyczne. A zwłaszcza obróbka. M zd. raczej idź tą drogą...
2 i 4 to jednak typowy krajobraz. Wiem, że dla niektórych krajobrazem są tylko pofalowane pola albo patyk wystający z wody, ale w realnym świecie istnieją również miasta, fabryki, autostrady, wsie itd.
Zdjęcia są ciekawe i to m.in. dzięki obróbce. Można się spierać czy obróbka jest dobra czy zła, ale na pewno jest ciekawa i dość oryginalna.
pozdrawiam
Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu
Bardzo efektowne fotki. Podobają mi się okrutnie ... no ale ja niewyrobiony fotograficznie szarak jestem
PS. Ktoś z Państwa może podpowiedzieć jak się robi taki podkład pod zdjęcia (taka siateczka jak na tych fotkach) ? : http://www.s999.co.uk/
Panerai vel Eliot Capone
Skontaktuj się z nami