Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie

Wszystkie fajne. Bardzo ciekawa obróbka(taka sterylna) podoba mi się!!!
    Fuji

Domyślnie

No mi to tu nic nie gra, od kadrów, po kolory i w kilku przypadkach dział pomylony. Najsłabszą stroną tych zdjęć jest obróbka.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Dzięki koledzy za komentarze. darek_d mogę się z Tobą zgodzić w dwóch pierwszych kwestiach, bo uczę się krajobrazu i nadal mam tendencje to przesadzania z obróbką a i kadry raczej takie niezbyt wyszukane. Ale by dział pomylić? to chyba lekko Cię poniosło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 90s Zobacz posta
    Dzięki koledzy za komentarze. darek_d mogę się z Tobą zgodzić w dwóch pierwszych kwestiach, bo uczę się krajobrazu i nadal mam tendencje to przesadzania z obróbką a i kadry raczej takie niezbyt wyszukane. Ale by dział pomylić? to chyba lekko Cię poniosło
    a zerknij na 2 i 4...pewnie napiszesz, że krajobraz miejski, ale to mnie nie przekona
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    a zerknij na 2 i 4...pewnie napiszesz, że krajobraz miejski, ale to mnie nie przekona
    Nawet nie śmiem Cię przekonywać i nie napisze że to krajobraz miejski. Tak samo ja nie rozumiem jak liść w rzece albo kilka kamieni może być krajobrazem.

Każdy ma swoją ideologię i nie ma w tym nic złego, problem zaczyna się jednak wtedy kiedy chcesz ją narzucić innym

Domyślnie

Zdjęcia maja naprawdę potencjał. Jednak wolałbym inna obróbkę.

Oszczędny w słowach Awatar JanTarn1
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Baaardzo sympatyczne. A zwłaszcza obróbka. M zd. raczej idź tą drogą...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    2 i 4 to jednak typowy krajobraz. Wiem, że dla niektórych krajobrazem są tylko pofalowane pola albo patyk wystający z wody, ale w realnym świecie istnieją również miasta, fabryki, autostrady, wsie itd.

Zdjęcia są ciekawe i to m.in. dzięki obróbce. Można się spierać czy obróbka jest dobra czy zła, ale na pewno jest ciekawa i dość oryginalna.

pozdrawiam
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Bardzo efektowne fotki. Podobają mi się okrutnie ... no ale ja niewyrobiony fotograficznie szarak jestem

PS. Ktoś z Państwa może podpowiedzieć jak się robi taki podkład pod zdjęcia (taka siateczka jak na tych fotkach) ? : http://www.s999.co.uk/
    Panerai vel Eliot Capone

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów