Witam
Nie jestem jakims specem w portretach ale ostatnio cos prubowalem stworzys i oto rezultat moich wypocin.
Wszelkie sugestie i krytyka mile widziane.
Aha i sorry za podpis na zdjeciu.
Szukaj
Witam
Nie jestem jakims specem w portretach ale ostatnio cos prubowalem stworzys i oto rezultat moich wypocin.
Wszelkie sugestie i krytyka mile widziane.
Aha i sorry za podpis na zdjeciu.
Ostatnio edytowane przez repti ; 24-03-2013 o 03:25
D300 / D80 / D70 / N50 1.8 / N70-300VR / SB-600
Pozdrawiam Sebastian Stempkowski
No pojechałeś z obróbką...
Plastik + szklane oko, nie moje klimaty.
Wypijmy za blendy...
podejrzewam, że suche foto z puszki by lepiej wyglądało... wywal blur, wyostrzone oczy i wrzuć jeszcze raz![]()
|| 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf
Oj pojechane z wygładzaniem, za plastikowo... ale wszystko do uratowania![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Wiesz co, ja rozumiem, że teraz KEJNADA, ale poprawna polszczyzna to chyba podstawa. Albo pozostań przy Hamerykańskiej nomenklaturze.
A rzeczowo - tło nie pasuje, brzydko wyrasta.
Światło ciutę monotonne i nudne.
Jak dla mnie wszystko w porządku po za bałaganem w oczach - za dużo tam odbić - mam wrażenie że boczne światła powinny być bardziej z tyłu żeby się nie wdzierały. Dobrze wykonany beauty shot - dziewczyna ładna, mimika ok, plastik to indywidualna sprawa - w moim mniemaniu na granicy przegięcia. Pod oczami przy takim zbliżeniu lepiej krzywymi podziałać bo mazanie stemplem się nie sprawdza. Aha i jeszcze przydałoby się wyprostować.
dokladnie podzielam zdanie malkona
plastik na granicy - no moze troche przegięty
główny problem to odbicia w oczach zbyt wyciągniete i dające efekt szklanych oczu
i jak dla mnie za mało cieni na czole modelki po lewej i prawej stronie i na prawym policzku modelki
ale kierunek słuszny
Malkon nie rozumie twojej poczatkowej wypowiedzi zwlaszcza "teraz KEJNADA " ,bo nie teraz a 30 lat.Wybacz mi moja polszczyzne ale skonczylem tylko 1 klasa podstawowa w polsce i nie mialem tej mozliwosci wyuczyc sie na tyle dobrze polskiego.Wezme sobie pod uwage twoja sugestje by zostac przy Hamerykańskiej nomenklaturze.
Dzieki za kometarze i wskazowki, postaram sie przy nastepnej obrobce poprawic plastik i szklane oczy.
Co do swiatla to faktycznie boczne softy byly chyba zbyt wysuniete do przodu.
D300 / D80 / D70 / N50 1.8 / N70-300VR / SB-600
Pozdrawiam Sebastian Stempkowski
Skontaktuj się z nami