Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

Naprawdę fajny set, ładne kolory...
    1D Mk3, 5D Mk3, Mk2, 70-200L, 17-40L, 100L, 50, 35...

Oszczędny w słowach Awatar JLz1
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

dzięki ciesze się że się podobają

Domyślnie

Bardzo dobra robota!
    Nie wiem dlaczego mówisz, że w tych zdjęciach brakuje duszy, bo moim zdaniem klimat jest świetny. Nie podoba mi się tylko jedna rzecz (o której zdążyłem już wspomnieć na innym forum ), a mianowicie trzy rigshoty pod rząd. MZ #7 jest najlepszy, i ten właśnie bym zostawił.
    https://www.facebook.com/photoPJ
    "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae

Oszczędny w słowach Awatar JLz1
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jimmijump Zobacz posta
    Bardzo dobra robota!
    Nie wiem dlaczego mówisz, że w tych zdjęciach brakuje duszy, bo moim zdaniem klimat jest świetny. Nie podoba mi się tylko jedna rzecz (o której zdążyłem już wspomnieć na innym forum ), a mianowicie trzy rigshoty pod rząd. MZ #7 jest najlepszy, i ten właśnie bym zostawił.
    ale 7 technicznie jest najgorszy może ma najfajniejsze kolory ale to wszystko. tył auta jest poza ostrością i to mocno, auto nie jedzie ani prosto ani krzywo, kadr jest nudny, auto zdeformowane. to zdjęcie powstało bardziej przypadkiem

Domyślnie

To jeszcze ja się dopiszę, bo gały mi na wierzch wylazły
    Fuji

Domyślnie

Podoba się

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
    Nikon D800, Nikon D7000, Nikkor 10.5 mm, Nikkor 35mm 1.8, Nikkor 50mm 1.4G, Nikkor 85mm 1.8G, Nikkor 18-55 VR, Nikkor 24-70 2.8, Nikkor 70-200 VRI,

Domyślnie

JLz1 fotki świetne, ogladam z zainteresowaniem, ciekawe kadry i światło jest baja

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów