Close

Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: komputer do DTP

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

w robocie mam maka, w domu PC, kazdy ma jakies wady - wiadomo. Nie jestem uprzedzony do zadnego z nich.
    Jedyne co to MOIM ZDANIEM w przypadku jablka za duzo placi sie za design i marke.
    Ja pracuje na Macu, nie chodzi o markę i design. Po dwudziestu latach pracy dużo szybciej działam na maku - kwestia wprawy i przyzwyczajenia. To jest istotny element mojej roboty. Przesiadka na PCta to jak prowadzenie angielskiego samochodu - dam radę, ale jazda wersją europejską idzie ni sprawniej.
    Co do upgradów, jeśli nie zrobisz upgradu raz na rok to tracisz taką możliwość, czyli potem musisz kupić pełną wersję pakietu. Poprzednio możliwy był upgrade 3 wersje wstecz (cs3->cs6), teraz to nie jest możliwe. Wersję pełną i tak musisz kupić.
    Co do makowego sprzętu zotają iMaki 20 i 27". Polski apple nie ma Maców Pro na stronie, ale pewnie da się je kupić. Pytanie czy chcesz, bo to droga zabawa.

PS. Nowe iMaki nie mają napędu DVD. W wersji 21" nie ma wejścia do gniazd RAM bez otwierania obudowy (w wersji 27" jest)
    Ostatnio edytowane przez doktor ; 22-03-2013 o 22:42
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Uprawnienia umieszczania postów