Ja pracuje na Macu, nie chodzi o markę i design. Po dwudziestu latach pracy dużo szybciej działam na maku - kwestia wprawy i przyzwyczajenia. To jest istotny element mojej roboty. Przesiadka na PCta to jak prowadzenie angielskiego samochodu - dam radę, ale jazda wersją europejską idzie ni sprawniej.w robocie mam maka, w domu PC, kazdy ma jakies wady - wiadomo. Nie jestem uprzedzony do zadnego z nich.
Jedyne co to MOIM ZDANIEM w przypadku jablka za duzo placi sie za design i marke.
Co do upgradów, jeśli nie zrobisz upgradu raz na rok to tracisz taką możliwość, czyli potem musisz kupić pełną wersję pakietu. Poprzednio możliwy był upgrade 3 wersje wstecz (cs3->cs6), teraz to nie jest możliwe. Wersję pełną i tak musisz kupić.
Co do makowego sprzętu zotają iMaki 20 i 27". Polski apple nie ma Maców Pro na stronie, ale pewnie da się je kupić. Pytanie czy chcesz, bo to droga zabawa.
PS. Nowe iMaki nie mają napędu DVD. W wersji 21" nie ma wejścia do gniazd RAM bez otwierania obudowy (w wersji 27" jest)
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami