Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Ania

Domyślnie Ania

Witam,

W ramach testow posadzilem zone przed szarym tlem i... zrobilem jej zdjecie
    Oto one!

Pozowala: Anna

Sprzet:
    Mamiya RB 67 PRO SD
    Mamiya 90mm K/L f8
    Ilford Delta 400 Pro (wolane w Tetenal Ultrafine)

Domyślnie

uuu panie ale masz matrycę usyfioną!!

;]

Szkoda, że żon nie zagrał odrobinę chociaż, widać że siedzi bo jej kazałeś.
    Zdjęcie poprawne, odrobinę przeszkadza tylko nos dziwnie zwisający pod maską i kopytko wyglądające z lewego rękawa.
    Ładne światło...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    uuu panie ale masz matrycę usyfioną!!

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Szkoda, że żon nie zagrał odrobinę chociaż, widać że siedzi bo jej kazałeś.
    Ejjjj i tak niezle zagrala, znam ja

Domyślnie

Dla mnie bomba! Portret bardzo mi się podoba - uwielbiam takie klimaty, ten rodzaj światła, kadrowania i do tego jeszcze Mamiya RB

Mam pytanko techniczne. W jaki sposób łapiesz ostrość na oczach? Chodzi mi o to czy klinem i potem przekadrowujesz, czy może masz jakąś super jasną matówkę i nie przekadrowujesz? Używasz pryzmatu czy standardowego kominka z lupką?
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez easterling Zobacz posta
    Dla mnie bomba! Portret bardzo mi się podoba - uwielbiam takie klimaty, ten rodzaj światła, kadrowania i do tego jeszcze Mamiya RB

Mam pytanko techniczne. W jaki sposób łapiesz ostrość na oczach? Chodzi mi o to czy klinem i potem przekadrowujesz, czy może masz jakąś super jasną matówkę i nie przekadrowujesz? Używasz pryzmatu czy standardowego kominka z lupką?
    Dzieki!
    No przyznam szczerze, ze bez pryzmatu to mialbym spory problem pozadnie wyostrzyc. Mam bardzo slabe swiatlo modelujace wiec... slepy byl bym Uzywam RB67 PD PRISM FINDER-a.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matteo Zobacz posta
    Dzieki!
    No przyznam szczerze, ze bez pryzmatu to mialbym spory problem pozadnie wyostrzyc. Mam bardzo slabe swiatlo modelujace wiec... slepy byl bym Uzywam RB67 PD PRISM FINDER-a.
    Ostrzysz na zwykłej matówce z klinem/bez klina czy masz jakąś super jasną typu beattie intenscreen?
    Nikon

Uprawnienia umieszczania postów