Szukaj
Wszystkie najpopularniejsze "chmury" jak SkyDrive (tu było kiedyś 25GB na dzień dobry), Box, Dysk Google, Dropbox, Copy czy nawet GG Dysk działają podobnie - po zainstalowaniu odpowiedniego programu (w GG nawet nie ma tej potrzeby) ściągają z chmury wszystkie pliki/katalogi na dysk lokalny. Ale nie ma konieczności instalowania tego oprogramowania, chociaż ułatwia ono korzystanie z chmur.
Tego nie jestem pewien, coś mi się wydaje, że ściąga wszystko na smartfona. Z tego powodu wyrzuciłem Dropboxa z telefonu.
rzuccie okiem - 50GB do jutra chyba...
http://www.dobreprogramy.pl/50-GB-na...osc,30468.html
sam korzystam, 50GB uzyskałem, jak była promocja dla właścicieli telefonów sony xperia.
pixel 4a
Jeśli zainstalujesz "CopyApp" będziesz miał na swoim dysku katalog "Copy" - kopię tego co jest w chmurze.
Ułatwia to znakomicie umieszczanie plików w chmurze - wystarczy pliki/katalogi wrzucić do katalogu Copy - program zadba o to by skopiować je do chmury. W takim przypadku odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: TAK - musisz mieć do 50 GB wolnego miejsca na dysku. Ale nie musisz instalować tej aplikacji - wówczas pliki są tylko w chmurze do której dostajesz się z przeglądarki.
Jeśli pliki skopiują się do chmury możesz wyłączyć komputer i sięgać do swoich plików z każdego komputera, z każdego miejsca na ziemi - oczywiście miejsca z dostępem do internetu.
jak wyżej.![]()
dokładni, jedno z drugim nie ma nic wspólnego... możesz mieć kompa wyłączonego a dostęp do plików z telefonu/komputera/tableta z każdego miejsca z dostępem do internetu...
sote też jakoś nie mogę tego znaleźć
Dziękuję Panowie :zimnepiweczko:
![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
I ode mnie 5GB poleciałoPo jakim czasie pojawiają się te nowe 5GB po założeniu nowego konta z linka u osoby polecającej?
D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...
Nie, po zainstalowaniu apki, na poprzedniej stronie masz instrukcję...
Dzięki wielkie za infoPrzeczytałem że to Ty masz te 5GB nie ja
Pewnie masz już uzbieranego ładnego twardziela![]()
D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...
Ty też dostajesz 5GB dodatkowo, nooo troszkę się już uzbierało
Za chwilę pewnie zniknie promocyjna opcja zapraszania znajomych, ale póki trwa trzeba brać![]()
Skontaktuj się z nami