Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Kilka drobnych sympatycznych ptasiorków

1. Mazurek

2. Sikora Modra

3. Sikora Modra - wspinaczka patykowa

4. Sikora Bogatka

Domyślnie

3-jest debeściarska. Normalnie pompa na drążku
    Fuji

Domyślnie

Noo kolego - set technicznie 6 ! Teraz tylko wycisnąć niuanse z tego obiektywu w plastyce obrazu . 3 - bomba ! 2 - świetnie pokazana struktura i kolorystyka piórek modraszki . Mazurek pierwszoklaśny . Przy tym obiektywie możesz już spokojnie robić także bardziej środowiskowe kadry .
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    Noo kolego - set technicznie 6 ! Teraz tylko wycisnąć niuanse z tego obiektywu w plastyce obrazu . 3 - bomba ! 2 - świetnie pokazana struktura i kolorystyka piórek modraszki . Mazurek pierwszoklaśny . Przy tym obiektywie możesz już spokojnie robić także bardziej środowiskowe kadry .
    Dziękuję. No podbudowały mnie twoje słowa Ale dopiero się uczę tego obiektywu. Zupełnie inna praca na tym szkle w porównaniu z 70-300VR sam fakt braku VR w 300mm f/4 zmienia podejście do zdjęć Jeszcze jestem na etapie poszukiwania konwertera 1.4.
    Ostatnio edytowane przez raftik ; 18-03-2013 o 09:46

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raftik Zobacz posta
    Dziękuję. No podbudowały mnie twoje słowa Ale dopiero się uczę tego obiektywu. Zupełnie inna praca na tym szkle w porównaniu z 70-300VR sam fakt braku VR w 300mm f/4 zmienia podejście do zdjęć Jeszcze jestem na etapie poszukiwania konwertera 1.4.
    Z TC 1,4 będzie ok z TC 1,7 też daje radę / mam TC 1,7/ ale jeszcze trudniej będzie Ci z reki uzyskać ostre zdjęcie gdyż diametralnie wydłuża się ogniskowa i musiałbyś mieć imadła nie ręce . Im strzał na większą odległość tym mikro poruszenia większe i na cropie to będzie widoczne w postaci wprawdzie ostrej krawędzi ale takiej ,,grubej" . Pozostaje statyw lub co ja stosuje bo nie bardzo lubię siedzieć w jednym miejscu monopad z gimbalem / Benro MC-98+Triopo DG-1/ ale już najprostszy monopad z głowicą dużo poprawi w ostrości zdjęć . Co do reszty - jestem nietypowy - mnie cieszą fajne zdjęcia u innych
    pozdrawiam
    Mariusz
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    3-jest debeściarska. Normalnie pompa na drążku
    I to spojrzenie
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

3 przez uchwycony moment, najbardziej mi się podoba

Domyślnie

Świetny set, wszystkie mają coś w sobie, ale za poprzednikami również wybiorę 3-kę ZACNA
    Amator

Domyślnie

5. Mazurek w ostrym słońcu z TC1.4 Kenko

Uprawnienia umieszczania postów