Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Rudości

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Rudości

Zapraszam na jedna klatkę

Domyślnie

Ależ wspaniały rudzielec
    Jeszcze ze sprężynkami.
    Masz coś w pionie? Bo chyba bardziej by mi odpowiadał taki kadr, ale jest super.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Fajne w odbiorze, za kolegą prosiłbym o pion.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

O maj gad Piękna... aleeeeeee oczyyyyyyyyyyyyy Fajne fajne
    "Nikon"

Domyślnie

Nie przeszkadza ci różnica w kolorze twarzy i ramion? Na jedynce nie wygląda to apetycznie.

Domyślnie

Dla mnie super. Fajnie zaświecone. Różnica koloru skóry twarzy i ramion też mi nie przeszkadza - sprawia wręcz lepszy odbiór zdjęcia, ponieważ jaśniejsza twarz od razu skupia na niej uwagę oglądającego i ręce jej nie odciągają.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sztefanek Zobacz posta
    Nie przeszkadza ci różnica w kolorze twarzy i ramion? Na jedynce nie wygląda to apetycznie.
    różnica jest spowodowana makijażem (podkładem czy jak to się tam nazywa ) oraz tym jak było świecone , ale myślę ze różnica nie jest jakaś bardzo duża żeby przeszkadzała w odbiorze

La
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bil78 Zobacz posta
    różnica jest spowodowana makijażem (podkładem czy jak to się tam nazywa ) oraz tym jak było świecone , ale myślę ze różnica nie jest jakaś bardzo duża żeby przeszkadzała w odbiorze
    dodatkowo wlosy rozpraszaja swiatlo i robia tlo - dlatego roznica jest mocno zauwazalna.

Domyślnie

Rewelacja! Bardzo przyjemne w odbiorze.
    D800 | D700 | Power Pack MB-D10 | AF-D 20-35 2.8 | AF-D 35 2 | AF-D 50 1.4 | AF-D Micro 60 2.8 | AF-D 85 1.4 | AF-D Micro 105 2.8 | AF-D ED 80-200 2.8 | SB-800 | 2x SB-80DX | Mf 055XproB + Sirui G-20

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów