Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Aneta

Domyślnie Aneta

To był świetny weekend. Udało mi się zrobić trzy sesje w dwa dni, których jestem bardzo zadowolony. Jestem ciekaw waszych komentarzy. Wrzucam więc pierwsze zdjęcie jako zapowiedź. Pozdrawiam.

Domyślnie

a zapytaj jej czy uważa że dobrze na tym zdjęciu wyszła ?
    i naprawde nie musiałeś jej tak skóry masakrować
    i świecić tak od góry

Domyślnie

Bielmo w oczach brzydko wygląda... widać troszkę nieudolne rozjaśnianie
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Dziękuję za komentarze. Światła już nie poprawię, ale poprawiłem obróbkę. Wstawię trzy zdjęcia które ostatecznie wydały mi się najlepsze. Ciekaw jestem Waszej oceny:

1.

2.

3.

Domyślnie

Chyba lepiej wyglądałoby na czarno-biało.
    D3100 | N35 1.8G | N18-105VR | N55-200VR.

Domyślnie

Spoko tylko chociaż raz Pani mogłaby pokazać ząbki z uśmiechem. Spękane usta to wazeliną smarować, i nakładać szminkę przed sesją... nawet bezbarwną. Strasznie te spękane usta wyszły (tylko jej tego nie mów, bo się załamie jak to kobieta), zaproponuj na drugi raz wazelinę

Mam wrażenie jakby tej Pani się po prostu nie chciało być przed aparatem => tak na siłę, szczególne 1 i 2.
    Te czarne tło zlewa się troszkę z włosami i tą marynarką stąd wrażenie, że zdjęcie jest jakby niedoświetlone.

Kurna taka fajna modelka...
    "Nikon"

Domyślnie

Oglądając te zdjęcia, mam wrazenie jakby były robione w automacie... nie chodzi mi o jakość, tylko o różnorodność kadrów... Jeśli cała sesja tak wygląda, to nie dziwi szybkość... Przepraszam za małą zlośliwość, ale nie mogłem sie powstrzymać

Domyślnie

Dziękuję bardzo za komentarze.
    Muszę jednak stanąć w obronie Anety, która nie jest modelką tylko moją koleżanką i została poproszona na sesję godzinę przed jej rozpoczęciem. Dla "kolegi z poczuciem humoru" odpowiem że sesje trwały średnio 4h, ale to i tak mało, ponieważ modelki wraz ze mną pierwszy raz zabierały się za sesję.

Obiecuję że następnym razem będzie lepiej

Domyślnie

Odważę się jeszcze dorzucić zdjęcia z sesji nr 2. Proszę o komentarze.

1.

2.

3.

Domyślnie

jak dla mnie "kaszka" jest nie do przyjęcia.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów