Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Dominika

Domyślnie Dominika

Kilka nowych do oceny. Krytyka i opinie jak zawsze mile widziane. Pozdrawiam!

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

na pierwszym trochę szkoda tego bałaganu we włosach za prawym uchem modelki - mnie to jakos psuje odbiór zdjęcia i cos mi nie gra na pierwszym z ustami - ale sam nie wiem co
    za to 4 i 5 dla mnie naj

Domyślnie

Nie mogę oderwać wzroku od 2, ale 4 również mi się podoba.

Domyślnie

Pelo - dzięki wielkie za opinie Liczyłem się z tym, że raczej taki "rozgardiasz" będzie różnie przyjęty, ale szczerze powiem, że mam już trochę dość idealnie i sterylnie ułożonych włosów, poczyszczonych jeszcze w PSie, więc świadomy wybór

aliant - cieszę się bardzo, dzięki!

Domyślnie

mi się podoba. Na 1 zdjęciu przeszkadza mi troszkę dolna warga ust , gdzie widać pół błyszczących a pół matowychO golnie bardzo przyjemne
    Człowiek całe życie się uczy...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Ogólnie fajne zdjęcia, ale na jedynce trochę przeszkadza mi ten wisiorek na oku.

Domyślnie

Moją uwagę najdłużej przykuło zdjęcie nr 2, świetne i bardzo fajnie zakomponowane, a potem nr 5. Jakoś bardziej pasuje mi tutaj delikatniejszy makijaż, dzięki temu zdjęcia nabierają spójności i utrzymane są w podobnej tonacji... te czerwone usta tworzą dość ostry akcent i jakoś mi nie siedzą... ale to osobista opinia, kwestia gustu... Ogólnie podoba się

Domyślnie

Taaakkk 1 zdecydowanie. Bardzo pomysłowe zdjęcie. Ozodoby na rękach dodają uroku

Uprawnienia umieszczania postów