Szukaj
na pierwszym trochę szkoda tego bałaganu we włosach za prawym uchem modelki - mnie to jakos psuje odbiór zdjęciai cos mi nie gra na pierwszym z ustami - ale sam nie wiem co
za to 4 i 5 dla mnie naj![]()
Nie mogę oderwać wzroku od 2, ale 4 również mi się podoba.
Pelo - dzięki wielkie za opinieLiczyłem się z tym, że raczej taki "rozgardiasz" będzie różnie przyjęty, ale szczerze powiem, że mam już trochę dość idealnie i sterylnie ułożonych włosów, poczyszczonych jeszcze w PSie, więc świadomy wybór
aliant - cieszę się bardzo, dzięki!![]()
mi się podoba. Na 1 zdjęciu przeszkadza mi troszkę dolna warga ust , gdzie widać pół błyszczących a pół matowychO golnie bardzo przyjemne
Człowiek całe życie się uczy...
Ogólnie fajne zdjęcia, ale na jedynce trochę przeszkadza mi ten wisiorek na oku.
Moją uwagę najdłużej przykuło zdjęcie nr 2, świetne i bardzo fajnie zakomponowane, a potem nr 5. Jakoś bardziej pasuje mi tutaj delikatniejszy makijaż, dzięki temu zdjęcia nabierają spójności i utrzymane są w podobnej tonacji... te czerwone usta tworzą dość ostry akcent i jakoś mi nie siedzą... ale to osobista opinia, kwestia gustu... Ogólnie podoba się![]()
Taaakkk 1 zdecydowanie. Bardzo pomysłowe zdjęcie. Ozodoby na rękach dodają uroku![]()
Skontaktuj się z nami