Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Przekolorowana panorama...

...rowniez z Bamburgh Castle...

Szanowna Administracje prosze o przymkniecie oka na rozmiar zdjecia...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Ehhh a już było bardzo dobrze. Mi lewa strona do niczego nie jest potrzebna. 3/4 od prawej jest idealnie. Za dużo w jednym.

Domyślnie

Dla mnie ekstra (poza jednym szczegolem, ale to pozniej). Lewa strona jest miazdzaca z tymi rozblyskami od slonca. Stamtad idzie caly power foty. I kolory i swiatlo.
    Ogolnie sie dzieje na tej focie i to sporo.

Z malych minusow to mam wrazenie sporego ciagniecia z cienia tego zamku po prawej, tak troche plasko tam jest. Troche bym ciemniej go widzial, zeby lekkie niedopowiedzenie bylo...taki lekko w mroku.

Ogolnie zdjecie zacne i sporo sie dzieje. Niebo gra i swiatlo hula. Delikatnie bym tylko przyciemnil zamek i ten pas ziemi na ktorym jest usytuowany.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Nie rozumiem tytułu z tym przekolorowaniem. Fota jest świetna i ja tu niczego złego nie wypatrzyłem...
    Fuji

Domyślnie

Szczeka na podlodze...!
    Co do zamku to sie nie zgodze, nie jest za mocnym swiatlem i jak najbardziej ma prawo byc tak widoczny jak jest a wrecz bardzo ladnie widac gdzie padaja resztki swiatla a gdzie jest cien.
    Seba, zdjecie mega!

Domyślnie

Ciekawie, kolorowo, piękne światło. Jest co oglądać.

Domyślnie

Ja podpisuję się pod uwagami Krzyśka, zbyt jałowe kolorki wyszły na zamku, zwłaszcza jak na Twoje preferencje
    Ale światło-rozbłysk naprawdę super złapałeś i to ono plus kolorek nieba robią dobrą robotę
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Jest w krajobrazie, więc to że kolorowo i że coś pokazuje - nie przeszkadza mi. Wręcz powiem szczerze, że bardzo mi odpowiada zarówno kompozycja jak i kolorystyka. Widok sam w sobie jest dla mnie dość egzotyczny, więc to też na plus odczytuję. Moim zdaniem bardzo udana praca.

Domyślnie

Dla mnie ta panoramka jest po prostu PIĘKNA...
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Dziekuje za opinie... ciesze sie , ze wiekszosci sie podoba... starałem sie jak najlepiej...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów