...rowniez z Bamburgh Castle...
Szanowna Administracje prosze o przymkniecie oka na rozmiar zdjecia...
Szukaj
...rowniez z Bamburgh Castle...
Szanowna Administracje prosze o przymkniecie oka na rozmiar zdjecia...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ehhh a już było bardzo dobrze. Mi lewa strona do niczego nie jest potrzebna. 3/4 od prawej jest idealnie. Za dużo w jednym.
Dla mnie ekstra (poza jednym szczegolem, ale to pozniej). Lewa strona jest miazdzaca z tymi rozblyskami od slonca. Stamtad idzie caly power foty. I kolory i swiatlo.
Ogolnie sie dzieje na tej focie i to sporo.
Z malych minusow to mam wrazenie sporego ciagniecia z cienia tego zamku po prawej, tak troche plasko tam jest. Troche bym ciemniej go widzial, zeby lekkie niedopowiedzenie bylo...taki lekko w mroku.
Ogolnie zdjecie zacne i sporo sie dzieje. Niebo gra i swiatlo hula. Delikatnie bym tylko przyciemnil zamek i ten pas ziemi na ktorym jest usytuowany.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Nie rozumiem tytułu z tym przekolorowaniem. Fota jest świetna i ja tu niczego złego nie wypatrzyłem...
Fuji
Szczeka na podlodze...!
Co do zamku to sie nie zgodze, nie jest za mocnym swiatlem i jak najbardziej ma prawo byc tak widoczny jak jest a wrecz bardzo ladnie widac gdzie padaja resztki swiatla a gdzie jest cien.
Seba, zdjecie mega!
Nikon http://greg77.com/
Ciekawie, kolorowo, piękne światło. Jest co oglądać.
Ja podpisuję się pod uwagami Krzyśka, zbyt jałowe kolorki wyszły na zamku, zwłaszcza jak na Twoje preferencje
Ale światło-rozbłysk naprawdę super złapałeś i to ono plus kolorek nieba robią dobrą robotę![]()
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Jest w krajobrazie, więc to że kolorowo i że coś pokazuje - nie przeszkadza mi. Wręcz powiem szczerze, że bardzo mi odpowiada zarówno kompozycja jak i kolorystyka. Widok sam w sobie jest dla mnie dość egzotyczny, więc to też na plus odczytuję. Moim zdaniem bardzo udana praca.
Dla mnie ta panoramka jest po prostu PIĘKNA...
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Dziekuje za opinie... ciesze sie , ze wiekszosci sie podoba... starałem sie jak najlepiej...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami