Witam
Panowie, Panie - jak to mówią moi Klienci z którymi pracuje na co dzień "mam problem!"
Jakiś czas temu szukałem i znalazłem plecak dla siebie - jest to Lowepro Fastpack 350. Plecak jest świetny, wykonany perfekcyjnie ale (przyznaje) nie do końca przemyślałem swój zakup i... leży w szafie praktycznie nowy.
1) Jest zbyt duży na moją ilość sprzętu,
2) Jest zbyt duży do poruszania się po mieście,
Myślę nad zmianą na coś mniejszego ale równie dobrze wykonanego. Często chodzę po mieście pieszo gdzie mam przy sobie MAX D90 z podpiętym spacerniakiem + 50mm + 85 mm. W najbliższym czasie chciałbym dokupić SB 700 lub 910.
Początkowo chciałem zakupić Fastpack 250 ale jak sie okazuje - wcale nie jest mniejszy. Na rzecz mniejszych wymiarów jestem skłonny zrezygnować z przegrody na notebook'a.
Do rzeczy! Chciałbym aby plecak miał miejsca na D90 (w przyszłości z grip'em) podpiętym spacerniakiem i MAX 2 stałkami + lampa. Zależy mi również na bocznym dostępie do aparatu oraz górnej przegrodzie na batoniki, mały napój itd. Fajnie jakby zmieściła się jakaś książka
Obecnie moją uwagę zwrócił Kata 3n1-10, 3n1-11, 3n1-20 oraz 3n1-22. Rozumiem, że między modelem z końcówką 10 a 11, 20 a 22 to miejsce na netbook'a, zgadza się? Co powiecie o wyżej wymienionych modelach - być może ktoś posiada i może się opowiedzieć? Lub nawet jakiś dumny właściciel mieszka w Poznaniu i mógłbym podjechać, pomacać, przymierzyć się?
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam,
Mazzi
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami